2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Az ifjú labdarúgók fejlődését segíti az elkészült akadémia Pécsen

Az ifjú labdarúgók fejlődését segíti az elkészült akadémia Pécsen

magyarepitok.hu

2022.03.30. 13:10 - Kalácska-Nagy Nóra

A sportlétesítmény kivitelezésének mindkét ütemét a B Build & Trade Kft. végezte el.

Hirdetés

Az év elején befejeződött a pécsi id. Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Akadémia építése. A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. beruházásában megvalósult sportlétesítmény kivitelezésének mindkét ütemét a B Build & Trade Kft. végezte el.

Az akadémia elkészültével csaknem háromszáz ifjú labdarúgó folytathatja pályafutását méltó és fejlődésüket segítő körülmények között.

Fedett, műfüves csarnok és több külső pálya is várja az ifjú sportolókat

Molnár Márk építésvezető összefoglalta, mely feladatokat teljesítette a cég a projekt 2019 márciusában kezdődött indulása óta.

A beruházás első ütemében a főépület mellett összesen három pálya megépítését végezték el. A 12 öltözőt magában foglaló kétszintes épületben edzőterem, büfé, klubhelyiség, orvosi szobák, irodák kaptak helyet. A nagyméretű pályák egyike mű, míg a többi élőfüves.

A második ütemben - a volt Kinizsi-pálya helyén - egy 70x45 méteres fedett csarnok is épült, a benne található műfüves focipálya további kisebb pályákra osztható. A műfüves pályákat speciális csillapítórendszerrel látták el a sportolók ízületének védelme érdekében.

Lapunk tavaly szeptemberben járt a helyszínen, azóta a B Build a fedett csarnok építésével párhuzamosan a külső kertépítési munkálatokat is befejezte a csarnok körül, illetve a keleti és a déli oldalon térkövezett járdát épített.

Az akadémia területén található parkoló és forgalomtechnikai jelek felfestésével fejeződött be a projekt, így az év elején átadták a komplexumot.

 

Galéria

Mi épül?B Build and Trade Kft.Pécssportpálya

Hírlevél

Hirdetés