2024.03.29, Péntek
Park mellett épül 180 új lakás Újbuda új városnegyedében
Látványterv: Property Market

Park mellett épül 180 új lakás Újbuda új városnegyedében

magyarepitok.hu, Black Page Consulting

2022.04.20. 07:30 - Füzi Nikolett

A Market kivitelezésében és a Property Market fejlesztésében megvalósuló fővárosi beruházás során egy újabb, 180 lakásos épülettel bővül a BudaPart.

Hirdetés

Újabb lakóház fejlesztését indítja el a Property Market Kft. a BudaParton: immáron a nyolcadik lakóház kivitelezése kezdődik meg Budapest legújabb városnegyedében – derül ki a Black Page Consulting sajtóközleményéből.

A projekt hatodik fázisában most a nyolc emeletes, BudaPart Otthonok ’G’ elnevezésű épületének kivitelezése kezdődik meg az Óbúda Építész Stúdió tervei alapján. Az ingatlanban összesen 180 lakás várja majd az új tulajdonosait, amelyekre egyúttal az előregisztráció is megkezdődött.

A nagyszabású városfejlesztési projekt a Property Market Kft. beruházásában és a Market Építő Zrt. fővállalkozásában valósul meg. A cég a Market 2015-ben alapított ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata.

 

Egy karnyújtásnyira lesz a városnegyed bevásárlóutcája

Lapunk rendszeresen beszámol a Lágymányosi-öbölben zajló munkálatokról, amely során legutóbb a BudaPart Otthonok ’L’ elnevezésű épületéről írtunk, aminek kivitelezése közvetlenül a vízpart mellett kezdődött meg. Mint írják, a „G” épület ezúttal a BudaPart mintegy 15 hektáros központi parkját határolja, melynek közvetlen közelében elérhető a városnegyed bevásárlóutcája is. Kiemelték:

az átgondolt fejlesztési koncepciónak köszönhetően így az itt lakók, dolgozók és az ide érkezők egyszerre élvezhetik a természetközeli kikapcsolódás lehetőségét a mindennapi aktív és kényelmes életet támogató széles szolgáltatási portfolióval együtt.

 

Fokozatosan bővülnek a városnegyed kiskereskedelmi szolgáltatásai

A BudaPart egyik legfontosabb víziója, hogy az itt otthonra találók a mindennapi élethez elengedhetetlen szolgáltatásokat és infrastruktúrát egy helyen tudják elérni, ennek érdekében a városnegyed vásárlóutcáján megtalálható számos üzlet, szolgáltatás, valamint óvoda és orvosi rendelő is, amelyek mind az itt lakók kényelmét segítik.

Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgatója elmondta: „A beruházás hatodik fázisában megépülő nyolcadik lakóházunkkal a BudaPart nemcsak valódi, sajátos karakterisztikájú városnegyeddé válik, de bátran mondhatjuk, hogy a BudaPart életre kelt.”

Hozzátette: „Mára 1017 lakást adtunk el, így nemcsak az itt lakók száma növekszik folyamatosan, de a lakó- és irodaépületek között egyre jobban kirajzolódik a városnegyed bevásárlóutcája, ahol már tucatnál is több üzlet megnyitott, ezzel pedig fokozatosan bővülnek a kiskereskedelmi szolgáltatások.”

 

Többhektáros zöldövezet veszi majd körbe a két új tömböt

Az okos megoldásokkal felszerelt, akadálymentesített új lakóépület keleti oldalról a családbarát, mintegy 15 hektáros központi park határolja, ahol többek között játszótér, kutyafuttató és közösségi kert fogja kiszolgálni az itt lakók kényelmét és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást az otthon közvetlen közelében.

A közleményben kifejtik, az épület letisztult kialakítása illeszkedik a BudaPart már kialakult, átgondolt építészeti arculatához, mégis – mint minden épület - egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik.

A BudaPart Otthonok ’G’ jelű épületének két lakótömbje egymáshoz képest „V” alakban helyezkedik majd el, egy napfényes belső udvart közrefogva.

„A fejlesztési és a termékkoncepció fő feladata az volt, hogy Budapesten egyedülálló módon a hatalmas Duna-parti rekreációs, zöld övezetet összehozza az urbánus, belvárosias környezettel, ahol zajlik az élet, ahol a közelben elérhető számtalan vendéglátóegység, üzlet, szolgáltatás, és ahol remek a közösségi közlekedés. – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

Mi épül?Property Market Kft.Market Építő Zrt.Óbuda GroupBudaPartingatlanfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés