2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Kiváló infrastruktúra erősíti a főváros legújabb ipari parkját
KM Építő Kft.

Kiváló infrastruktúra erősíti a főváros legújabb ipari parkját

magyarepítok.hu

2023.12.01. 15:30 - Móré Levente

Budapest legújabb üzleti parkjában focipályányi térkőburkolatot helyezhet el a KM Építő Kft.

Hirdetés

Két vasútvonal határolta területre, a Budapest XXII. kerületén található Campona bevásárlóközpont mögötti szabad térre épül a főváros egyik legújabb üzleti fejlesztése, a Park22. A Budapest − Pusztaszabolcs és a Budapest − Székesfehérvár vasútvonalak által határolt területen a fejlesztő White Star Real Estate Kft. olyan üzleti parkot hoz létre, amelyben a logisztikai tevékenységre optimalizált építményeket elegáns irodaépületekkel kiegészítve, minőségi munkakörülményeket kínálnak a leendő bérlőknek hat épületben, közel 61.000 m2 területen.

 

 

Az infrastruktúrán volt a hangsúly

Budapest külvárosaiban egyre gyakrabban találkozhatunk nagyméretű, rendezett, mégis az áruforgalom számára kialakított övezetekkel. Ebbe a sorba illeszkedik a Campona mögött elhelyezkedő Park22 beruházás is: a korszerű infrastruktúrájú, parkosított környezetben jelenleg az ingatlanfejlesztés I. ütemének építése zajlik. 2023. júliusában kezdhette meg a KM Építő Kft. az útépítési munkálatokat a dokkolóterületen, amely mára térkőburkolattal rendelkezik. A pályaszerkezet építése során 3000 m3 homokos kavics javítóréteget és 1600 m3 telepen kevert cementes stabilizáció (Ckt -4) réteget fektetnek le.

 

Egy focipályányi területet fedhetnek le

A beruházás keretein beül a KM Építő Kft. a belső úthálózat építésében vesz részt, amely két részre oszlik: teherforgalmi és személygépjármű útra. Az összesen mintegy 7200m2 térkőburkolat megépítését a teherforgalmi úthoz kapcsolódó, nagyjából 3700 m2 nagyságú dokkolóterülettel kezdték meg, amely a jövőben a logisztikai központ áruforgalmának lebonyolítását szolgálja, jelenleg pedig a személyforgalmú út és a parkoló térkövezési munkái zajlanak. A 66 férőhelyes parkoló két parkolóállása mozgáskorlátozottak részére készül, illetve 12 parkolót elektromos személygépjárművek töltésére alkalmas töltőállomással is felszerelnek.

 

Mi épül?KM Építő Kft.Budapestinfrastruktúraipari parkingatlanfejlesztéslogisztikai központlogisztika

Hírlevél

Hirdetés