2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Újabb népszerű budai sportközpont válik fenntarthatóbbá 
Fotó: Hegyvidéki Önkormányzat

Újabb népszerű budai sportközpont válik fenntarthatóbbá 

2024.01.19. 08:00 - Sándor Csilla

Közel ezer napelem segíti majd a MOM Sportközpont energiahatékony üzemeltetését. 

Hirdetés

Folytatódik a főváros XII. kerületében a sportlétesítmények energetikai korszerűsítése. A Városmajori Tanuszoda után, most a MOM Sportközpont modernizációja kezdődhet el.

Közbeszerzési pályázatot írt ki a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat, egyebek mellett a MOM Sportközpont energetikai korszerűsítésére, nemrég közzétették az eredményt. Az uniós közbeszerzési értesítőben (TED) megjelent hirdetmény szerint napelem-rendszert telepítenek a létesítmény tetőszerkezetére: 1050 szerelősín 920 darab 380 WP (a rövidítés a Wattpeak elnevezést takarja, mely a napelemek teljesítményének általánosan használt mérőegysége) névleges teljesítményű napelemet tart majd meg. Emellett többek között közel 4 kilométernyi kábelt is elhelyeznek. 

 

 

Az önkormányzat a mintegy nettó 250 millió forintos beruházás megvalósítására a 3R Kereskedelmi Szolgáltató Kft.-t pályázatát találta a legjobbnak. A cég alvállalkozóként a CSE-KO Kft.-t és a Wernervill Kft.-t tervezi bevonni a munkába. A 3R vállalta el a Városmajori Tanuszoda hőellátási rendszerének felújítását és bővítését is. 

Mi épül?BudapestHegyvidékMOM Sportközpontnapelemenergetikai beruházásfenntarthatóság

Hírlevél

Hirdetés