2024.05.03, Péntek

Hirdetés

Új szupermarket szolgálja ki mától Hajdúböszörményt és környékét
Fotók: spar.hu

Új szupermarket szolgálja ki mától Hajdúböszörményt és környékét

magyarepitok.hu

2024.03.21. 12:11 - Szabó Ákos

Korábban szintén áruházként működő ingatlan átépítésével növelte áruházainak számát a SPAR.

Hirdetés

Több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat – írják közleményükben.

A cég egy korábban is élelmiszer-áruházként üzemelő létesítményt vett át, amit több mint 100 millió forintos saját beruházás keretében modernizált. Az épület mintegy 950 négyzetméteres belső terének korábbi elrendezése változatlan maradt.

 

További SPAR-ok nyitása várható a közeljövőben

 

 

„Üzletfejlesztési terveink nem állnak meg 2024-ben sem, tovább folytatjuk az új áruházak nyitását. Nagy örömmel adtuk ma át legújabb fejlesztésünket a Hajdú-Bihar vármegye egyik legnépesebb településén és annak vonzáskörzetében élőknek” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az áruház bejárata mellett található a zöldséégosztály, majd a csemege kiszolgálópultok, és a pékáruk következnek. Az üzlet másik felében a tejhűtő, a borvilág és a mirelitosztály kapott helyet.

Mi épül?HajdúböszörménySpar üzletláncáruházépítés

Hírlevél

Hirdetés