2024.05.28, Kedd
Négycsillagos szálloda épülhet a Zemplén fővárosában
Fotók: etdr.gov.hu

Négycsillagos szálloda épülhet a Zemplén fővárosában

magyarepitok.hu

2024.04.09. 08:00 - Sándor Csilla

Az ötvenszobás sátoraljaújhelyi hotelnek wellnessrészlege és skyterasza is lesz.

Hirdetés

Bővülhet a Zemplén fővárosának szálláskínálata, ugyanis új, négycsillagos szálloda felépítése kezdődhet el a település egyik fő turistalátványosságának számító Várhegyen.
Megjelent az uniós közbeszerzési értesítőben a hirdetmény, amelyben a megrendelő, Várhegy Üdülő Kft. várja a kivitelezésre vonatkozó árajánlatokat.

A szálloda sószobával és pezsgőfürdővel várja majd a vendégeit

A projekt keretében a legjobb ajánlatot adó cégnek, egy 2650 négyzetméter alapterületű szállodaépületet kell felépítenie, amelyben az ötven szoba, köztük 4 lakosztály kap majd helyet. A négycsillagos szállodához szaunákkal, medencével, pezsgőfürdővel, sószobával ellátott wellnessrészleg is kapcsolódik. Az épület tetőszintjén skyterasz koronázza meg a vendégélményt.
 

Fotók: etdr.gov.hu


A hármas tagolású épületet tetőterasszal koronázzák meg

A vasbeton vázszerkezetű épület pince- és földszintje felett, további 3 emelet lesz, valamint a már említett, a környékre kilátást biztosító tetőterasz. A kivitelezőnek a szállodát hármas tagolással kell kialakítania: két oldalon kapnak helyet a szobák, míg az ezek által közre fogott épületrészben a kiszolgáló egységek működnek majd. Utóbbiban a teljesség igénye nélkül: a recepciót, a lobbit, a reggelizőteret, továbbá a wellness és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat helyezik el.

Mi épül?Sátoraljaújhelynégycsillagos szállodaVárhegyBorsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Hírlevél

Hirdetés