2024.07.27, Szombat

Hirdetés

Új tulajdonost és felújítást kap a fővárosi II. kerület egyedi magasépülete
Fotók: Danubius Hotels

Új tulajdonost és felújítást kap a fővárosi II. kerület egyedi magasépülete

mti

2024.05.31. 14:58 - Szabó Ákos

A Körszálló a Market Asset Management tulajdonába kerül, a közel 60 éves szállodát nagyberuházással modernizálják.

Hirdetés

Megállapodást kötött a Hotel Budapest - ismertebb nevén Körszálló megvásárlásáról a Market Asset Management Zrt. a Danubius Hotels Zrt.-vel. - közölte a szállodalánc pénteken.

Közleményükben ismertetik: a Hotel Budapest pandémia alatti, 15 hónapig tartó üzemszünete után, 2021 szeptemberétől bérbe adták a szállodát. A bérbevevő, Hotel & More Szállodák Zrt. azóta kollégiumként és nagyvállalati dolgozói szálláshelyként működteti a hotelt. A szállodát a tulajdonosváltást követően a Hotel & More továbbra is üzemelteti. A Danubius Hotels Zrt. a bérbeadás óta a Körszállóban nem foglalkoztat munkatársakat, így a szállodalánc munkavállalóit az eladás nem érinti.

 

 

Hatalmas beruházás indul hamarosan

Az 1967-ben átadott szálloda teljeskörű felújításra, műszaki modernizációra szorul, amely hatalmas beruházást igényel.  

Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat célja magas minőségű ingatlanok létrehozása, amelyek fenntartható értéknövekedést hoznak, és minden esetben hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez. A Körszálló épülete esetében is magas hozzáadott értékű beruházást terveznek, amelynek részletei még kidolgozás alatt állnak.

 

 

Mi épül?Market Asset Management Zrt.KörszállóBudapestII. kerületszálloda

Hírlevél

Hirdetés