2024.09.16, Hétfő
Indul a KÉSZ Románia első bukaresti ingatlanfejlesztési projektje
Látványtervek: Corallis Apartments

Indul a KÉSZ Románia első bukaresti ingatlanfejlesztési projektje

magyarepitok.hu, mti

2024.08.08. 17:41 - Szabó Ákos

221 lakást építenek a román fővárosban.

Hirdetés

Megkapta az építési engedélyt, elindul a KÉSZ első bukaresti ingatlanfejlesztési projektje - írja az economica.net. A kolozsvári székhelyű KÉSZ Ingatlan Románia 2021-ben vásárolt egy 15 ezer négyzetméteres telket Bukarest északi részén - tudta meg lapunk a KÉSZ Csoporttól. A cégvezetés azt közölte, hogy a beruházás becsült értéke 51 millió euró.    

 

Az építési engedély kibocsátását követően elkezdődött a leendő lakások értékesítése is. A Corallis lakóparkban 221 két-, három- és négyszobás lakást fognak felépíteni.    

 "A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő, energetikailag hatékony lakásokat fogunk építeni, magasszintű hő- és hangszigeteléssel, intelligens fűtési megoldásokkal, amelyek alacsony fenntartási költségeket fognak eredményezni" - idézi az economica.net Tatár Zsoltot, a KÉSZ Románia ingatlanfejlesztési igazgatóját.     

 

A képre kattintva galéria nyílik

A KÉSZ Csoport 2001 óta van jelen a romániai piacon, eddig már mintegy öt erdélyi műemléképületet restauráltak körülbelül 10 millió euró értékben, illetve több száz millió euró értékben valósítottak meg ipari és középületeket. Ez az első olyan bukaresti beruházásuk, amelyben ingatlanfejlesztők és kivitelezők egyben. A KÉSZ Constructii Románia 2023-ban 294,53 millió lej (mintegy 23 milliárd forint) árbevétel mellett 10,25 millió lej (mintegy 820 millió forint) nettó profitot ért el.   

Galéria

Mi épül?KÉSZ CsoportKÉSZ RomániaBukarestRománialakásépítésúj építésű lakások

Hírlevél

Hirdetés