2024.09.14, Szombat
Megújul a Balaton egyik közismert vásárcsarnoka
Fotó: probiort.hu

Megújul a Balaton egyik közismert vásárcsarnoka

magyarepitok.hu

2024.08.30. 13:00 - Hegedűs Gergely

A VEMÉV-SZER és a KIVSZER kivitelezésében többek közt a csarnok külső felületeit, csapadékelvezető csatornáit és vizes blokkjait is korszerűsítik.

Hirdetés

Környezetrendezést és építészeti fejlesztést kap a balatonfüredi vásárcsarnok a TED-en megjelentek tanúsága szerint. A leírásból kiderül, a munkálatokat a vásárcsarnok korszerűsítésének II. ütemeként végzik el: a környezetrendezést a VEMÉV-SZER Építő - és Szerelőipari Kft., míg az építészeti munkákat a KIVSZER Építőipari Kivitelező és Szervező Kft. kivitelezi.

A környezetrendezés során a meglévő vásárcsarnokban többek közt az aszfaltburkolat és a térkő burkolat bontását végzik el. A projektben ugyanakkor víznyelő aknát és csapadékcsatornát építenek, emellett új térkőburkolat jön létre, illetve az aszfaltozást is elvégzi a VEMÉV-SZER.

A KIVSZER által kivitelezendő építészeti korszerűsítés többek közt a vizesblokk teljes körű építészeti, gépészeti és elektromos felújítását tartalmazza. Emellett felújítják a tető polikarbonát donga felületét. Mindezeken túl a kültéri klíma egység takarását és az új kültéri hulladéktömörítő berendezés takarását is elvégzik.

Mi épül?VEMÉV-SZER Kft.KIVSZER Építőipari Kivitelező és Szervező Kft.Balatonfüredáruházkorszerűsítésvásárcsarnok

Hírlevél

Hirdetés