2024.09.30, Hétfő
Remek lokációjú otthonok öltik fel végső formájukat az ötvenötezer lakosú nagyvárosban

Remek lokációjú otthonok öltik fel végső formájukat az ötvenötezer lakosú nagyvárosban

magyarepitok.hu

2024.09.30. 17:10 - Sándor Csilla

Újabb, immár a III. bővítési ütem munkálatai közelednek a végéhez Zalaegerszegen, a Kerámia lakóparkban.

Hirdetés

 A ZÁÉV Építőipari Zrt. beruházásban 2025 januárjára elkészül a Kerámia utcában lévő lakópark két, lifttel felszerelt lépcsőházzal, teremgarázsokkal rendelkező társasháza. A projekt keretében harminc új otthont adnak át, amelyek a CSOK igénylésével is megvásárolhatóak.  

 

Változatos méretű, pénztárcabarát rezsijű otthonok

Az A+ energiabesorolású lakások változatos méretben épültek meg, illeszkedve a legkülönfélébb élethelyzetekhez: így, idősebbek, családok és fészekrakók is otthonra találhatnak. A legkisebb alapterületű ingatlan 45, míg a legtágasabb 100 négyzetméteres, a két határérték között további számos alternatíva szerepel a kínálatban. A Favorit Lakópark Kft. már elkezdte az ingatlanok értékesítését.

 

Sétatávolságban színház, üzletek és a hivatalok

A Kerámia lakópark kiváló lokációval rendelkezik: sétatávon belül elérhető: a közösségi közlekedési hálózat, üzletek, színház – és egyéb szórakozási lehetőségek, valamint az ügyintézéshez szükséges hivatalok.
A nagyvárosi nyüzsgéshez közel lévő lakóparkban, az otthon nyugalmát biztosítja egyebek mellett, hogy a lakásokat elválasztó falakat hanggátló kerámia falazó elemekből kivitelezték, míg a padlóaljzatokra akusztikus elválasztó réteget helyeztek el.

 

A lifttel felszerelt épületben valamennyi lakásnak tágas terasza van

A lakások két égtájolásúak és mindegyikhez tágas terasz tartozik. A lifttel felszerelt társasház alagsorában teremgarázst alakítottak ki, de felszíni parkolási lehetőség is rendelkezésre állt. A garázsszint fölé az új épülettömbök közötti területen tetőkertet és tetőteraszt is kialakítottak.
 A Kerámia III. fejlesztési szakaszában rövidesen teljesen elkészülő épületek a garázsok felett magasföldszint és további három emelet tagolással épültek meg.

 

Októberben elkezdődik a hatósági átadás

A lakópark bővítését 2022-23 fordulóján kezdték el a ZÁÉV Zrt. szakemberei. A cég saját beruházásában elkészülő 30 lakásos lakótömbjei rövidesen elnyerik végső formájukat. A külső homlokzatokon zajló munkálatok befejezésével lebontják az állványzatot. A belső terekben is gőzerővel folyik a hideg- és melegburkolatok felhelyezése számos más szakági munkálatokkal párhuzamosan, azzal összehangolva. A ZÁÉV közlése szerint októberben elkezdődhet a hatósági átadás folyamata is. A még elérhető lakásokról a Kerámia Lakópark oldalán tájékozódhatnak.

 

 

Galéria

Mi épül?ZalaegerszegZÁÉV Építőipari Zrt.Kerámia LakóparkFavorit Lakópark Kft.lakóparkotthonteremtésCSOKA+ energiabesorolás

Hírlevél

Hirdetés