2024.03.28, Csütörtök
Több egri utca felújítása fejeződik be a közeljövőben
HE-DO Kft.

Több egri utca felújítása fejeződik be a közeljövőben

HE-DO Kft.

2019.10.29. 16:13 - Almási Krisztina

A HE-DO a Szala városrészben lévő két utcát állítja helyre, mindkét helyen egységesítik a burkolatokat.

Hirdetés

A „Leromlott városi területek rehabilitációja Egerben” elnevezésű projekt keretében a Verőszala és Árnyékszala utca felújítását végzi el a HE-DO Kft. – derül ki a vállalat honlapján közzétett beszámolóból.

A vállalat április óta dolgozik Eger Szala városrészében, a két utca burkolatát aszfaltszőnyeggel homogenizálják. A munkálatok részét képezi:

  • a meglévő árkok kitisztítása,
  • a padkák rendezése,
  • a meglévő csapadékcsatorna hálózat kiegészítése,
  • valamint a padkafolyókák építése.

A Verőszala utcában meglévő csapadékcsatorna hálózat kiegészítése mellett az útburkolat két oldalán 40 centiméter széles padkafolyókát építenek.

„Az elmúlt hónapokban felújítottuk a vízelvezető-rendszereket, és szeptember végére az aszfaltozással is végeztünk. Ezután láttunk neki a befejező munkálatoknak, többek között a csatlakozó bejárók és a járdaszakaszok is új aszfaltot kapnak. A tereprendezés után, október végére a szerződéses határidőn belül befejezzük a felújítást a városrészben” – mondta Reichardt Jenő, a HE-DO Kft. salgótarjáni telephelyének főépítésvezetője.

A Területi- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) megvalósuló beruházás közel 90 millió forintból valósul meg.

ÚtépítésHE-DOEgerútfelújítás

Hírlevél

Hirdetés