2024.04.20, Szombat
Nagyot léptek előre a Tarna-menti kistelepülések ezzel a projekttel
Illusztráció - Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Nagyot léptek előre a Tarna-menti kistelepülések ezzel a projekttel

magyarepitok.hu

2022.05.13. 08:56 - Hegedűs Gergely

A Colas által kivitelezett 4,9 kilométeres útfelújítás után már zajlik az újabb szakasz előkészítése.

Hirdetés

Május 12-én a Heves megyei Viszneken átadták a Jászárokszállás és Tarnaméra közötti összekötő út első, 4,9 kilométeres szakaszát – adta hírül a heol.hu. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházását a Colas Út Zrt. kivitelezte. A projektet Fodor János Visznek polgármestere, Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, és Szabó Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója adta át.

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő az eseményen reményét fejezte ki, hogy a Tarna-híd és a Szarv-Ágy-patak közötti út is hamarosan megújul. „Amit pillanatnyilag látunk, az az útjavítás Erk széléig történő folytatása, hogy majd végül Tarnaméráig juthassunk el. A közeljövőben a belterületi utak tekintetében nagyot lépünk előre, ebben a hónapban érkeznek be azok a pályázatok, amelyekkel ezen a területen tudjuk pótolni a hiányosságokat” – fogalmazott Szabó Zsolt.

Szabó Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója elmondta, a most átadott szakasz építése tavaly kezdődött.

„Nyolcezer tonna aszfaltot dolgozott be a kivitelező az úttestbe a két részszakasz felújítása során. Jelen pillanatban a folytatás előkészítése zajlik, a munka, reményeink szerint, jövő tavasszal indulhat meg” – mondta Szabó Zoltán.

ÚtépítésMagyar Közút Nonprofit Zrt.Colasútfelújítás

Hírlevél

Hirdetés