2024.04.19, Péntek
Hamarosan befejeződik ennek az egri útnak a felújítása - VIDEÓ
Illusztráció: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Hamarosan befejeződik ennek az egri útnak a felújítása - VIDEÓ

magyarepitok.hu; facebook.com/colasmagyarorszag

2022.10.27. 07:47 - Bíró Beáta

Új körforgalmak és kerékpárút is épül a Colas Út kivitelezésében. Cél, hogy minél többen válasszák fő közlekedési eszközként a gyalogos, kerékpáros, vagy közösségi közlekedési módokat.

Hirdetés

Már a záró munkafázisánál tart az egri Kertész utca felújítása. A rekonstrukció leginkább az utca északi részét érinti, a kerékpáros közlekedési útvonal kialakítása és a közmű felújítása is a projekt részét képezi. Az Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata beruházásában megvalósuló komplex fejlesztésen a Colas Út Zrt. dolgozik. A munkálatok várhatóan ősszel befejeződnek.

A Magyar Építők stábja videót is készített az aszfaltozásról.

 

 

A teljes beruházás keretében megvalósul a Kertész utca felújítása, egyes szakaszokon szélesítése. Szervizutat alakítanak ki, megtörténik a gyalogátkelőhelyek biztonságos átépítése, zöldfelület rendezés, közműfelújítások, járdák és kerékpárút építése. Parkolókat alakítanak ki. A projekten belül épül két új körforgalmú csomópont, a meglévőt átépítik, felújítják, szabványosítják az autóbuszöblöket.

A beruházás célja, hogy minél többen válasszák fő közlekedési eszközként a gyalogos, kerékpáros, vagy közösségi közlekedési módokat nap, mint nap. A fejlesztés ezen túl a levegőszennyezés és a zajterhelés csökkentését is szolgálja.

ÚtépítésColasEgerútfelújításközlekedésfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés