2024.04.13, Szombat
Közel 18 focipálya nagyságú felületen újulnak meg autópályaburkolatok még a tél beköszönte előtt
Illusztráció

Közel 18 focipálya nagyságú felületen újulnak meg autópályaburkolatok még a tél beköszönte előtt

magyarepitok.hu

2022.10.06. 11:51 - Kolinek Nóra

Az MKIF Zrt. azokon a szakaszon végez felújítási munkálatokat, amelyek állapota a leginkább indokolja ezt.

Hirdetés

Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait − közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF Zrt.).

A tájékoztatás szerint a következő hetekben Bicske, Komárom, Kál, Gödöllő, Martonvásár, Balatonvilágos és Fonyód térségében lehet számítani terelésekre, a forgalmi sávok időszakos lezárására.

Az MKIF Zrt. azokon a szakaszon végez felújítási munkálatokat a tél beköszönte előtt, amelyek állapota a leginkább indokolja ezt.

A tervek szerint 127 ezer négyzetméter, csaknem 18 focipálya nagyságú felületre kerülhet új burkolat, ha szükséges, több rétegben is. A vállalat a munkáltok szükségességét azzal indokolta, hogy így a felújítás által a téli időszakban is mindenki zökkenőmentesen használhatja majd a gyorsforgalmi utakat, és ezzel elkerülhető lesz az utak állapotának romlása is.

A cél az, hogy a munkálatok a lehető legkisebb mértékben akadályozzuk a forgalmat, ezért - ahol lehetőség van rá - éjszaka dolgoznak majd a MKIF Zrt. munkatársai - olvasható a közleményben.

ÚtépítésMKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.autópályaM1-es autópályaM3-as autópályaM7-es autópálya

Hírlevél

Hirdetés