2024.04.19, Péntek
Új lakásokat és közösségi teret is teremt Angyalföld épülő szolgáltatóháza

Új lakásokat és közösségi teret is teremt Angyalföld épülő szolgáltatóháza

magyarepitok.hu, budapest13.hu

2017.03.27. 16:02 - Hegedűs Gergely

Sétánnyal ellátott zöld felület, egy ötemeletes szolgáltatóház, azon belül 33 új lakás épül a Laterex kivitelezésében a fővárosi XIII. kerületben.

Hirdetés

Kihirdették a Budapesten, a Klapka utca 17. szám alatti telekre tervezett szolgáltatóház közbeszerzésének nyertesét. A hirdetmény szerint nyertes Laterex Építő Zrt. az ötezer négyzetméteres telken, azon belül 2300 négyzetméternyi beépített területen egy összesen tízezer négyzetméteres épületet kivitelez. A nettó értékén 2,99 milliárd forintos projektben 136 parkolót is építtet a beruházó XIII. kerületi önkormányzat.

A budapest13.hu korábbi híre szerint a lakossági igények szerint kialakítandó szolgáltató funkciók mellett az önkormányzat 33 másfél-, kettő- és háromszobás lakást is kialakít az ötemeletes új épület második, harmadik és negyedik emeletén. Az önkormányzati oldal cikkében az állt, hogy a korábbi épület bontásával kezdik a beruházást, ami a lakótelepi és kisvárosias területek határán létesít új közösségi tereket. Az épületben szolgáltató és kereskedelmi egységek is lesznek, környezetében pedig 2,5 ezer négyzetméteres zöld felületet alakítanak ki, sétánnyal, padsorokkal.

LATEREX Építő Zrt.Iparági híreklakásépítés

Hírlevél

Hirdetés