2024.04.25, Csütörtök
Nagykanizsai cég építi fel a répcelaki sportcsarnokot
nyugatradio.hu

Nagykanizsai cég építi fel a répcelaki sportcsarnokot

kozbeszerzes.hu, vaol.hu

2016.07.23. 12:06 - Hegedűs Gergely

A Z-Pannon Kft. 300 fős multifunkciós csarnokot hoz létre egy 700 milliós zöldmezős beruházásban.

Hirdetés

Negyven évvel a tornaterme megépítése után Répcelak új sportcsarnokot épít. A projekthez 484 millió forintot a Vas megyei településen működő szénsavgyár TAO-támogatása biztosít, a maradék összeget az önkormányzat adja.

A kivitelezésre kiírt közbeszerzést a Z-Pannon Kft. nyerte el. A nagykanizsai generálkivitelező cég egy multifunkciós csarnokot hoz létre, 1111 négyzetméteres, kettéválasztható pályával, 140 négyzetméteres aulával, 170 fős emeleti lelátóval, irodával, klubszobával és szaunával. A létesítmény teljes befogadóképessége 300 fő lesz, és a szabványos kézilabdapálya mellett három edzőterem is épül hozzá, így a városban 40 éve jelen levő kézilabdaklub mellett más sportágaknak is otthont ad. Az alapkőletételre már a kivitelező kiválasztása előtt sor került júniusban.

A nagykanizsai központú Z-Pannon Építőipari, Kivitelező és Fővállalkozó Kft. a honlapja szerint magasépítési munkákat végez, főként közbeszerzési eljárás keretében. Referenciái között elsősorban ipari, egészségügyi, banki, kereskedelmi, oktatási és egyéb közszolgáltatási épületek kivitelezése található. A 2004-ben létrehozott társaság árbevétele folyamatosan meghaladja az 1 milliárd forintot, alapítása évében elnyerte a „legdinamikusabban startoló magyar cég” elismerést.

Mi épül?sportberuházásokRépcelak

Hírlevél

Hirdetés