2024.03.19, Kedd
Elkészült Tata új sport- és rendezvénycsarnoka
(tataise.hu)

Elkészült Tata új sport- és rendezvénycsarnoka

mti, magyarepitok.hu

2016.12.18. 10:28 - Hegedűs Gergely

A mobil lelátókkal és térelválasztókkal megépített csarnokot a helyi sportklub szakosztályai valamint három oktatási intézmény is használja majd.

Hirdetés

Átadták Tata új sport- és rendezvénycsarnokát, melyet három oktatási intézmény és a Tatai Atlétikai Club sportolói használnak. A 490 nézőt befogadó létesítmény két ütemben készült el, az első ütemet a West Hungária Bau Kft., a második a bajai Emel Épkerszolg Kft. kivitelezte.

tata.hu

A beruházás teljes költsége 1,2 milliárd forint volt, ebből 350 millió forintot az önkormányzat biztosított, 50 millió forint volt az egyesület hozzájárulása, a fennmaradó összeget TAO pályázaton nyerte el az egyesület.

Az 1500 négyzetméteres csarnokban teleszkópos mobil lelátókat és térelválasztókat helyeztek el, így délelőtt egyszerre három iskolai osztálynak tarthatnak tornaórát. A tanórák után az épületet a TAC kézilabda-szakosztálya, illetve röplabda-szakosztálya használja. A csarnok hétvégéken rendezvényeknek, bajnoki találkozóknak és utánpótlás meccseknek adhat otthont. A Tatai Atlétikai Clubnak nyolc szakosztályban 730 igazolt tagja van, a kézilabda-szakosztály létszáma 230 fő.

Mi épül?Tatasportberuházások

Hírlevél

Hirdetés