2024.06.16, Vasárnap
A tavasz beköszöntével elkészül Normafa legújabb örökpanorámás luxus társasháza

A tavasz beköszöntével elkészül Normafa legújabb örökpanorámás luxus társasháza

magyarepitok.hu

2022.03.25. 19:30 - Füzi Nikolett

Az ÉPKAR Zrt. kivitelezésében már a belső befejező munkálatok zajlanak a Budán épülő örökpanorámás luxus társasházban.

Hirdetés

A tervek szerint 2022 április végére adják át a főváros egyik legszebb panorámájához épülő luxus társasházat: már a belső befejező munkálatok zajlanak a 12. kerületben zajló projekten.


Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a lakások a kerület legmagasabban fekvő részén, Normafa mellett épülnek. A beruházásban egy hétlakásos, örökpanorámás luxus társasház jön létre egy közel 4000 négyzetméteres telken.

A saját tulajdonú ingatlanfejlesztés a Szeivolt Zrt. beruházásában, önerőből valósul meg az ÉPKAR Zrt. kivitelezésében.

 

Hegyvidéki tájba illeszkedő megjelenés

A projekt előrehaladásával kapcsolatosan Elek Norbert, az ÉPKAR Zrt. vezérigazgató-helyettese informálta lapunkat. A kivitelezés aktuális állása kapcsán elmondta, már a belső befejező munkák és a külső környezetrendezési munkálatok vannak folyamatban.

A társasház a XII. kerületi Normafa út 14. szám alatt, összesen 3563 négyzetméteres telekterületen helyezkedik el, amelyen két, szálcement homlokzatburkolattal ellátott épület található:

  • az „A” épület lapostetős, 6 lakásos és 5 szintes (földszint + 4 emelet),
  • a „B” épület pedig 1 lakásos, 2 szintes (földszint + emelet) és szintén lapostetővel épült meg.

Környezeti adottságait tekintve a terület lejtős, a telek a Normafa út és a Menyét út között helyezkedik el, de mindkét utca felől rendelkezik gyalogos bejárattal is. A vezérigazgató-helyettestől azt is megtudtuk,

az ingatlanok mellé épült egy 12 férőhelyes, 326 négyzetméter alapterületű teremgarázs is, amely a helyi adottságok, valamint az előírások alapján zöldtetős kialakítást kapott.

 

 

Páratlan kilátásban lesz részük az itt lakóknak

A prémium minőséget képviselő lakásokat a szakemberek ellátták a szükséges közmű kialakításokkal, továbbá a 6 lakásos épületben egy lift is található.

Elek Norbert hozzátette, a viszonylag nagy alapterületű lakások hatalmas teraszokkal és erkélyekkel, valamint a városra nyíló páratlan kilátással készültek. Ebből kifolyólag mindegyik lakás magas minőségű külső- és belső nyílászárókat kapott hatalmas üvegfelületekkel, ugyanakkor a belsőépítészeti kialakítása mindegyik lakásnak más. A hideg- és melegburkolatokat, továbbá a szanitereket szintén a prémium minőség jellemzi, emellett gépesített konyhabútorokat és gardróbokat is beépítettek.

A munkálatok 2019 tavaszán kezdődtek meg, és várhatóan 2022 április végén fejeződnek be.

A lakóépület, illetve a lakások használatbavételi engedéllyel rendelkeznek.

Galéria

Mi épül?Épkar Zrt.BudapesttársasházakNormafaSzeivolt Zrt.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés