2024.04.18, Csütörtök
Hétfőn nyílik meg a mezőkövesdi Zsóry új élményfürdője
(fotó: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő)

Hétfőn nyílik meg a mezőkövesdi Zsóry új élményfürdője

travelo.hu, magyarepitok.hu

2017.03.03. 11:22 - Hegedűs Gergely

Az új komplexum pezsgőágyakkal, hidromasszázs fülkékkel, sodrófolyosóval épült meg a szintén megújult fedett uszoda mellett.

Hirdetés

Március 6-án, hétfőn birtokba vehetik a vendégek az új élményfürdőt a mezőkövesdi Zsóry-fürdőben – értesült a travelo.hu. A 2015 januárjában indult, nettó 1,62 milliárd forintos beruházás során felújították a fedett uszodát, és egy fedett élményfürdőt építettek mellé.

Ahogy arról beszámoltunk, tavaly júliusban a mezőkövesdi Szilvási Építő Kft. nyerte el a Zsóry-fürdő komplex fejlesztésének folytatását. A mezőkövesdi cég feladata a strandhoz tartozó fedett fürdő fejlesztése, valamint a C épület átépítése volt - emellett az új bejárat, valamint a sportpályák, játszóterek fejlesztése, szökőkutak építése és a parkosítás is. A travelo.hu szerint ezek az újítások is elkészültek, továbbá megújult több járó- és zöldfelület, akárcsak a kerítés, valamint vendéglátó egységek is épültek.

A most megnyíló élményfürdőről a travelo.hu azt írja, pezsgőágyakkal, hidromasszázs fülkékkel, nyakzuhatagokkal, sodrófolyosóval, hullámmedencével és három csúszdával szerelték fel. A téli időszakban is nyitva tartó komplexum egyik legérdekesebb eleme a csésze alakú pezsgőmedence, amelyből a szokásosnál egy picit magasabb felülnézeti pontból lehet rálátni a nagyobb élménymedencére.

Mi épül?fürdőfejlesztésMezőkövesd

Hírlevél

Hirdetés