2024.03.29, Péntek
Kétszintes óvodával bővül a győri Audi Hungaria iskola
audischule.hu

Kétszintes óvodával bővül a győri Audi Hungaria iskola

kozbeszerzes.hu, ahim.hu, audischule.hu, aktivkft.co.hu

2017.08.24. 11:17 - Antal Zsófia

Az évek óta folyamatosan bővített oktatási központ ezúttal egy hat csoportot befogadni képes óvodaépülettel gazdagszik.

Hirdetés

Új óvodát épít az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ számára a hajósi Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. Nettó 617,5 millió forintos beruházás keretében Győrben, a Bácsai úton valósítják meg a kétszintes, 1754 négyzetméter alapterületű épületet. A hat csoportos óvodához 85 négyzetméteres erkély és 211 négyzetméteres terasz is kapcsolódik majd, valamint szintén a fejlesztés része a külterület kialakítása 852 négyzetméteren.

Az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány – a művelődési központ fenntartója – beruházásában megvalósuló projekt nem az első, melyet számukra az Aktív Kft. kivitelez: 2014-ben ez a cég építette fel az Audi Hungária Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium konyháját és étkezőjét is.

Az Audi iskolája egyébként tavaly ősszel is bővült: akkor a Strabag MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft. kivitelezésében egy új épületszárnyat, egy teljes egészében felújított és kibővített épületet, valamint egy új aulát vehetett birtokba az intézmény több mint ötszáz tanulója.

GyőrMi épül?építőipari cégekóvodafejlesztésAktív Kft.

Hírlevél

Hirdetés