2024.03.29, Péntek
Az EuroAszfalt újítja fel a Tápiószecsőn áthaladó 31-es főutat
maps.google.com

Az EuroAszfalt újítja fel a Tápiószecsőn áthaladó 31-es főutat

magyarepitok.hu

2018.03.28. 09:17 - Antal Zsófia

A Magyar Közút közel 550 millió forintot fordít a 2,8 kilométeres rekonstrukcióra, mely nagyban megnöveli a településen a közlekedés biztonságát.

Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hazai forrásból megvalósuló országos útfelújítási programja részeként megújul a 31-es főút 2,84 kilométer hosszú szakasza Tápiószecsőn – közölte a vállalat csütörtökön. A bruttó 548 millió forintos, az EuroAszfalt Kft. kivitelezésében megvalósuló beruházás részét képezi:

  • a burkolat felújítása teljes hosszon és szélességben,
  • a pályaszerkezet megerősítése,
  • a kétoldali vízelvezető árok helyreállítása,
  • a padka rendezése és a kissugarú ívekben rázópadka kiépítése,
  • az útcsatlakozások és a kapcsolódó felületek megemelése az új burkolat szintjére,
  • a csapadékvíz-elvezető rendszer helyreállítása.

A Tápiószecső-Magdolnatelep településrészen található buszmegállópárnál kiépítik a peront, a többi, jelenleg is kiépített buszmegálló pedig bazaltbeton pályaszerkezettel készül el, így nagyobb teherbírásúvá válik. A település végét jelző tábla környezetében a forgalom lassítása céljából településkapu épül, végül megújulnak az útburkolati jelek, valamint új forgalomtechnikai jelzéseket is kihelyeznek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hazai forrásból megvalósuló 2018-as országos felújítási programjának keretében Pest megyében 13 kilométer főúti és 31 kilométer mellékúti szakasz rekonstrukciós munkálatai indulhatnak el, ennek a része a 31-es számú, Budapest-Jászberény-Tápiószecső főútnak a Tápiószecső-Magdolnatelepvasúti átjárótól a Tápiószecső végét jelző tábláig tartó szakasza.

EuroAszfalt Kft.ÚtépítésútfelújításMagyar Közút Nonprofit Zrt.31-es útTápiószecső

Hírlevél

Hirdetés