2024.05.25, Szombat
261 lakás épül a pesti Corvin sétányon

261 lakás épül a pesti Corvin sétányon

mti

2016.03.25. 14:15 - Hegedűs Gergely

A főváros VIII. kerületében tíz éve folyik az a 22 hektáros, komplex területfejlesztés. A beruházó Cordia tájékoztatása szerint az eddig felépült több mint 1500 lakást már száz százalékban eladták.

Hirdetés

Új lakóingatlan-fejlesztés indult Budapesten a Corvin sétányon, a beruházás első ütemében 261 lakás készül el.

A beruházás fejlesztője, a Cordia Magyarország Zrt. arról számolt be, a főváros VIII. kerületében tíz éve folyik az a 22 hektáros, komplex területfejlesztés, amelynek célja Józsefváros kiemelkedő területének építészeti, kulturális és gazdasági újjáélesztése.

A Corvin sétányon a csaknem 100 üzlet mellett sport- és wellness-központ, uszoda, éttermek, kávézók, posta és bankfiókok is találhatók, a modern, zöld köztereket tájépítész tervezte. A vállalat tájékoztatása szerint az itt felépült több mint 1500 új építésű lakást száz százalékban eladták.

Tíz év alatt a Corvin sétány lakásainak értéke megduplázódott, a bérleti díjak pedig folyamatosan emelkedtek. A lakások bérleti hozamából és értéknövekedéséből összevont hozam éves szinten átlagosan elérte a vételárra vetített 18 százalékot.

A társaság tájékoztatása szerint a Futureal Csoporthoz tartozó zrt. 2013-as éves nettó árbevétele 436 millió forint, 2014-es árbevétele 1 milliárd 367 millió forint volt.

Mi épül?új építésű lakásokúj építésű ingatlanokingatlanfejlesztésCorvin sétány

Hírlevél

Hirdetés