2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Egészségcentrumot adtak át Nyíregyházán
MTI

Egészségcentrumot adtak át Nyíregyházán

mti

2017.01.23. 20:29 - Oltyán József

Sportorvosi és rehabilitációs kezelések mellett felnőtt- és gyermekgyógyászati szakrendeléseket is kínáló egészségcentrumot adtak át a nyíregyházi Continentál Arénában hétfőn.

Hirdetés

Szabó Gábor, a Bujtosi Egészségcentrum ügyvezetője az átadás alkalmából megtartott sajtótájékoztatón elmondta, a jól felszerelt egészségügyi központ a város felújított sportcsarnokában kapott helyet, szolgáltatásait az aktív sportolók mellett a lakosság is igénybe veheti.

Az aréna földszintjén kialakított rendelőkben a felnőtt betegeknek reumatológiai, ultrahang diagnosztikai, sportorvosi és mozgásszervi, a gyerekeknek pedig gasztroenterológiai, kardiológiai, ideggyógyászati és nefrológiai magán szakrendeléseket indítottak el.

Szabó Gábor ügyvezető ortopéd-traumatológus, sportorvos egy férfi gerincét vizsgálja a Bujtosi Egészségcentrumban Nyíregyházán 2017. január 23-án, az egészségügyi központ hivatalos átadása napján. (fotó: MTI)

A központban helyet kapott egy, elsősorban élsportolók számára kialakított rehabilitációs egység is, amelyben gyógytorna termeket, gyógymasszást, infúziós kezeléseket biztosító helyiségeket, sportorvosi, traumatológiai, fizikoterápiás, sport-rehabilitációs és bemer terápiás egységeket létesítettek.

A beruházás költsége mintegy kétmillió forint volt - tette hozzá Szabó Gábor.

Mi épül?Nyíregyházaegészségügyi fejlesztés

Hírlevél

Hirdetés