2024.03.28, Csütörtök
Számos sikert is ünnepelhetett a Magyar Építő a már hagyománnyá vált Építő Napon
Fotók: Magyar Építő Zrt.

Számos sikert is ünnepelhetett a Magyar Építő a már hagyománnyá vált Építő Napon

magyarepitok.hu

2022.06.13. 07:30 - Füzi Nikolett

A rendezvényre május 19-én került sor, otthonául pedig akárcsak tavaly, a természetközeli Lázár Lovasparkot választották Domonyvölgyben.

Hirdetés

Ahogyan az elmúlt években az már hagyománnyá vált, idén is megrendezte az Építő Napnak keresztelt csapatépítő eseményét a Magyar Építő Zrt. Az ünneplésre számos oka volt a magasépítő vállalatnak, ugyanis az utóbbi egy évben olyan nagyszabású projekteket zárhattak sikerrel,

mint a 2021. év végén átadásra került és nemzetközi szinten is számos díjat nyert Magyar Zene Háza, vagy az Új Néprajzi Múzeum és Látogatóközpont, amely május 23-án, látványos kiállításokkal nyitotta meg kapuit.

 

Fotók: Magyar Építő Zrt.

 

A vállalat egész napos csapatépítő keretében ünnepelt

A rendezvényre május 19-én került sor, otthonául pedig akárcsak tavaly, a természetközeli Lázár Lovasparkot választották Domonyvölgyben. A szervezők ezúttal is színes programokkal, valamint sportolási lehetőségekkel készültek, így a munkatársak az egész napot a szabadban tölthették és újabb emlékezetes élményben lehetett részük.

 

 

A változatos programok között idén először került sor egy olyan főzőversenyre, amelyen ezúttal saját receptek alapján készült ételeikkel mérhették össze főzőtudásukat a csapatok. A versenyen 10 lelkes csapat is indult.

A rendezvényt tovább színesítette, hogy a nap folyamán szabad programokra is lehetőség volt, így körbejárhatták a lovardát, vagy akár meglátogathatták a falusi udvart is.

 

 

Az esemény egyik legfontosabb elemeként idén sem maradt el az immáron négy éve bevezetett szokás, amely során köszönetet mondtak, és plakettel ismerték el azokat a kollégákat, akik a megelőző fél évben lezárt emblematikus projektek valamelyikén kiemelkedő szerepet vállaltak.

Mindemellett azokat is díjazásban részesítették, akik a cégnél már több mint fél évtizede hatékonyan és sikeresen végzik a munkájukat.

 

 

A nap végezetül az emlékplakettel történő elismerések és az eredményhirdetés után egy finom, jóleső bográcsebéddel folytatódott.

 

 

Galéria

AktuálisMagyar Építő Zrt.rendezvénycsapatépítő

Hírlevél

Hirdetés