2024.04.18, Csütörtök
Nyári emlékek a Szabadics által támogatott Építő Táborból – videó
Főkép: részlet a videóból

Nyári emlékek a Szabadics által támogatott Építő Táborból – videó

magyarepitok.hu

2022.09.14. 14:16 - Kalácska-Nagy Nóra

A magyarepitok.hu videósai is bepillanthattak a Kis-Balaton Építő Tábor egy napjába.

Hirdetés

A Szabadics Zrt. közösségi oldalán osztotta meg a magyarepitok.hu audiovizuális beszámolóját a Kis-Balaton Építő Tábor egy napjáról. A tábor egyedülálló összefogás eredményével valósult meg immáron ötödik alkalommal. Tematikájában sem mindennapi, a fiatalok komoly munkát végeznek a természetben, a környezetért.

A Holnapocska Táborban otthonra lelő Kis-Balaton Építő Tábor a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság, valamint a Szabadics a Gyermekekért Alapítvány közös szervezésében jöhet létre évről-évre.

A Szabadics Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében több mint egy évtizede fordítja figyelmét gyermekjóléti, gyermekegészségügyi célok felé. 2019-ben hozták létre a Szabadics a Gyermekekért Alapítványt, melynek zászlóshajója az Építő Tábor.

Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke a videóban hangsúlyozta, a tábor tematikájában az építő és a munka jelleg mellett elsősorban az élményszerzésre, a természet megismerésére koncentrál, növelve a gyermekek elköteleződését a természeti értékek iránt.

A videó megtekinthető ide kattintva:

AktuálisSzabadics Zrt.Szabadics a Gyermekekért Alapítvány Kis-BalatonHolnapocska Tábor

Hírlevél

Hirdetés