2024.02.20, Kedd
A HE-DO építi a Mátrai Erőmű elkerülő útját

A HE-DO építi a Mátrai Erőmű elkerülő útját

magyarepitok.hu, he-do.hu

2016.07.04. 12:46 - Hegedűs Gergely

A 3,3 km-es utat nettó 614 millió forintból kivitelezi a hevesi gyökerű építőipari cég.

Hirdetés

A Közbeszerzési hatóság tájékoztatása szerint a HE-DO Kft. végezheti el a Mátrai Erőmű elkerülő útjának építését. A projekt leírása szerint a beszerzés értéke nettó 614 millió forint.

A feladat meghatározásában az áll, az utat mintegy 3.300 méter hosszban, 9,5 m koronaszélességgel kell megépíteni csatlakozásokkal, vízépítéssel, forgalomtechnikai intézkedésekkel.

A HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Heves megyei gyökerekkel bíró budapesti székhellyel működő cég. Fő tevékenységi köre az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás és bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint a hulladék-rekultivációs és építési anyagok újrahasznosításával kapcsolatos feladatok.

A társaság négy aszfaltgyártó telephellyel rendelkezik, amelyekben saját igényein túl közületi és lakossági vásárlókat is kiszolgál. A cég működési területe Heves, Nógrád, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén megye, valamint Szlovákia dél-keleti része. A vállalat utolsó éves nettó árbevétele az interneten elérhető információk szerint 9,3 milliárd forint volt, alkalmazottjainak száma 184 fő.

Galéria

HE-DOIparági hírekútépítés

Hírlevél

Hirdetés