2024.03.28, Csütörtök
Ipari épületek takarítására alapított új céget a KÉSZ Csoport
fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Ipari épületek takarítására alapított új céget a KÉSZ Csoport

magyarepitok.hu

2018.05.30. 13:42 - Antal Zsófia

Az Assist-Trend-del közös vállalkozás legnagyobb újítása, hogy egy cégben egyesíti az objektumok üzemeltetését, takarítását és a szükséges higiéniai eszközök beszerzését.

Hirdetés

Új szemléletű közös vállalkozást hozott létre a KÉSZ Csoport és az Assist-Trend Kft. – jelentették be szerdán Kecskeméten. Az Assist-Trend Industrial Hygienic Services (Assist-Trend IHS) Kft. ipari épületek és objektumok teljes körű higiéniai, takarítási szolgáltatásainak ellátására szakosodott.

A májusban indult, a piacon egyedülálló együttműködés révén egy kézben összpontosul az ipari objektumok üzemeltetése, takarítása és az ehhez szükséges higiéniai eszközök beszerzése, ami a költséghatékonyság növelése mellett a munkaerőhiány okozta problémákat is enyhíti.

Az új társaság ügyvezetését a két, száz százalékban magyar tulajdonban lévő cég közösen látja el. A többségi tulajdonos a KÉSZ Csoport, az új vállalkozásnak az építőipari holding budapesti bázisa ad helyet. Az Assist-Trend IHS elsősorban ipari és technológiai létesítményeket lát el higiéniai termékekkel, eszközökkel, takarítási szolgáltatásokkal a két társaság tudására építve. Az ipari takarítás más felkészültséget követel meg, egy-egy technológiai elem, berendezés tisztítása speciális tudást igényel, amit az együttműködő partnerek képesek biztosítani.

A képre kattintva galéria nyílik!

„A KÉSZ Csoport az erős stratégiai partnerkapcsolat kialakításával saját szolgáltatási portfólióját kívánja fejleszteni”

– hangsúlyozta Varga Mihály, a társaság alapító tulajdonosa. Magyarország egyik legnagyobb építőipari csoportja 35 éves tapasztalatát ma már a tervezéstől a kivitelezésen és az üzemeltetésen keresztül a gazdasági szolgáltatásokig több területen hasznosítja, az új cég pedig nemcsak a palettát bővíti, hanem lehetőséget teremt a szinergiák jobb kihasználására is.

Az Assist-Trend stratégiája, hogy a piacon elősorban erős partnerkapcsolatok kialakításával terjeszkedjen – emelte ki Bodrogai Ferenc, a HoReCa szektor meghatározó higiéniai szolgáltatójának ügyvezető-tulajdonosa. A vállalat Kecskeméten mutatta be legfontosabb vevőinek a nyolc márkakereskedőjével és 13 együttműködő partnercégével közösen kialakított integrált termék- és szolgáltatáscsomagját, amely teljes körűen lefedi a szálloda- és vendéglátóipar higiéniai igényeit.

Galéria

KÉSZ CsoportIparági hírekKecskemét

Hírlevél

Hirdetés