2024.06.15, Szombat
Emlékplakettel ismerték el a Magyar Építő munkatársainak kiváló munkáját
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Emlékplakettel ismerték el a Magyar Építő munkatársainak kiváló munkáját

magyarepitok.hu

2018.06.12. 14:26 - Antal Zsófia

Az elmúlt fél évben olyan projektekre lehetnek büszkék, mint a Szépművészeti Múzeum és az NKE új épületei. A vállalat egész napos csapatépítő rendezvény keretében ünnepelt.

Hirdetés

Két új hagyományt teremtett a csapatépítés jegyében a Magyar Építő Zrt.– számolt be Szikszai Zoltán vezérigazgató a pénteken tartott Építő Nap elnevezésű vállalati rendezvényen. A cégvezető hangsúlyozta a csapatépítés és az összetartás jelentőségét az év minden napján, melyre a vezetőség is törekszik, ezért a közelmúltban belső elégedettség felmérést végeztek a munkatársak körében.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

 

Szikszai Zoltán megköszönte a felmérésen elért közel 100 százalékos részvételi arányt, mivel nagyon értékes visszajelzések érkeztek a kollégáktól. Hozzátette: a javaslatokat felhasználják, és beépítik a cég életébe, a felmérést pedig ezentúl évente elvégzik.

 

Szikszai Zoltán (j)

 

A másik újdonság, hogy ezentúl évente kétszer, a nyári Építő Napon és a karácsonyi vacsorán külön köszönetet mondanak és plakettel ismerik el azokat a kollégákat, akik az azt megelőző fél évben lezárt emblematikus projektek valamelyikén kiemelkedő szerepet vállaltak. A pénteki rendezvényen három nagyberuházás kapcsán is kioszthatták az elismeréseket.

  • A Szépművészeti Múzeum több mint két évig tartó felújítása után megtörtént a sikeres műszaki átadás, ezért oklevelet kapott Papatyi Balázs főépítésvezető, valamint Tóth Gábor, Vitószki Zoltán, Ferencz Leonárd, Szabó Károly, Kerekes Tamás, Szakállas Gábor, Gál Vilmos és Somogyi Zoltán.
  • A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar két épületének sikeres átadása kapcsán elismerés járt Háklár László létesítmény főmérnöknek, valamint Nagy Lászlónak és Kollár Máténak.
  • A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat 58-as épülete átadásáért emlékplakettet kapott Frisch Roland gépész létesítmény főmérnök, Papp István, valamint Nagy Orsolya és Szente Alex.

 

 

Előadások és jó hangulatú csapatversenyek tették emlékezetessé a napot

Az egésznapos rendezvény délelőttjén a hatékony csapatmunkához kapcsolódó két előadást hallgathattak meg a kollégák: Suhajda Szilárd hegymászó és Lengyel Sándor coach voltak az idei Építő Nap vendégei.

A rendezvényt színesítette, hogy az egész nap folyamán, érkezéstől a távozásig mindenkinek lehetősége volt komplex egészségügyi szűrésen részt venni, amelynek eredményét kézbe is kapták a résztvevők.

 

 

A street food ebédet követően, délután a mozgásé, a szórakozásé lett a főszerep. Az alkalmazottakat előre 9-10 fős csapatokba sorsolták a szervezők, ezzel is megtámogatva azt, hogy olyan kollégák is megismerhessék egymást, akik a kivitelezési helyszínek sokasága végett esetleg még nem ismerték egymást annyira.

Szórakoztató csapatversenyeken mérték össze ügyességüket a munkatársak: volt többek között óriás jenga, lápjárás, célbadobás, billiárdfoci, rodeó bika és léghoki is.

 

Az eredményhirdetéskor az első három csapat részesült nyereményben, amelyek jellegüket tekintve szintén a csapatépítést támogatják és közös időtöltésre buzdítják a nyerteseket. 

A napot az emlékplakettel történő elismerések és az eredményhirdetés után egy finom, jóleső bográcsvacsora zárta.

 

 

Galéria

Magyar Építő Zrt.Iparági hírekNemzeti Közszolgálati EgyetemSzépművészeti Múzeum

Hírlevél

Hirdetés