2024.04.19, Péntek
Daru nélkül összeszerelhető zsalurendszer is helyet kapott a PERI termékbemutatóján
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Daru nélkül összeszerelhető zsalurendszer is helyet kapott a PERI termékbemutatóján

magyarepitok.hu, PERI

2019.10.08. 08:07 - Almási Krisztina

A vállalat által tartott workshopon a PERI új termékfejlesztéseivel és innovatív megoldásaival is megismerkedhettek a vendégek.

Hirdetés

A napokban került sor a PERI Kft. idei második olyan rendezvényére, ahol a terméktesztelő ügyfélworkshopot egy innovációs bisztróval kötötték össze. Az eseményt ezúttal egy igazi bajor hangulatú, mini Oktoberfesttel zárták.

A rendezvényre a PERI ügyfélköréből azzal a céllal hívták meg a szakembereket, hogy a vállalat termékfejlesztéseit és innovatív megoldásait nekik mutassák be először, és a PERI is első kézből kaphatott visszajelzéseket ezekről a fejlesztéseiről.

A szakmai programot a PERI ügyvezető igazgatója, Ézsiás Miklós beszéde nyitotta meg, utána pedig különféle előadások követték egymást. Elsőként az Építőipar 4.0 témakört érintve Dr. Zagorácz Márk, a Lechner Tudásközpont BIM (Building Information Modeling) szakértője adott átfogó képet a BIM hazai és nemzetközi helyzetéről, majd ezt követően Kiss József, a PERI informatikai szakértője mutatta be a PERI németországi anyavállalatának digitális technológiai fejlesztéseit. Ezután pedig Cser Szabolcs, a PERI operációs vezetője röviden ismertette a workshop során bemutatott termékeket, köztük:

  • a daru és kalapács nélkül összeszerelhető DUO zsalurendszer továbbfejlesztett változatát,
  • a PERI UP Easy homlokzati állványrendszert,
  • valamint a látszóbetonon is esztétikus nyomot hagyó, most piacra kerülő MAXIMO keretvázas falzsaluzatot.

 

A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu)


Kötetlen és szórakoztató programok is várták a résztvevőket

Az előadások után a vendégek négy csoportra osztva vettek részt az egyes termékbemutatókon, illetve a telephelyvezető által koordinált telephely-látogatáson. Nagy érdeklődés övezte a mini digitális bemutatót is, ahol a vendégek kipróbálhatták a PERI 3D-s modellek virtuális valóságban, kiterjesztett valóságban és vegyes valóságban is megjeleníthető alkalmazásait.

 

A workshopok után hat darab, négyfős csapat vágott neki a DUO összeszerelési versenynek, ahol a PERI által összeállított terv alapján kellett a csapatoknak a zsaluzatot időre összeszerelni. A felszabadult hangulatú verseny első három helyezettje bajor söröket vihetett haza a PERI által megtervezett egyedi sörösrekeszekben.

Az estét egy igazi bajor hangulatú Oktoberfest mulatság zárta, ahol a PERI anyavállalat hagyományaihoz híven megidézték a bajor fesztivál szellemét, melyhez finom bajor sörökkel, ételekkel és igazi Oktoberfest hangulatú zenével járultak hozzá.

Galéria

Iparági hírekPeri Kft.innovációtechnológiazsaluzat

Hírlevél

Hirdetés