2024.03.19, Kedd
Kiállításon mutatja be vízszigetelési újdonságait a Sika
Sika Hungária Kft.

Kiállításon mutatja be vízszigetelési újdonságait a Sika

magyarepitok.hu

2020.01.14. 08:37 - Almási Krisztina

A rendezvényen a vállalat egy olyan különleges termékkel ismerteti meg a közönséget, amellyel akár egy óra elteltével alkalmassá válik a szigetelt felület a hidegburkolatok fogadására.

Hirdetés

Január 17-19. között kerül megrendezésre a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás a BOK Csarnokban (volt Syma), ahol mintegy 7000 négyzetméteren mutatkoznak be a gyártók a termékeikkel. A Sika Hungária Kft. a kiállításon bemutatja a vállalat professzionális vízszigetelési és hidegburkolási megoldásait, továbbá a stand mellett január 17-én (pénteken) 16.30-kor és január 18-án (szombaton) 14.30-kor színpadi gyakorlati bemutatót is rendez.

A Sika a vízszigetelési technológiák megismertetése céljából vesz részt a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon, amely Közép-Kelet-Európa legnagyobb ilyen tematikájú kiállítása.

A rendezvényen a Sika standján az érdeklődők első kézből megismerhetik a piacon újdonságnak számító legkorszerűbb Sika Schönox AB vízszigetelőlemezt.

A termék különlegessége, hogy a mindkét oldalán megtalálható filc kasírozott polietilén fólia és feszültségleépítő szigetelőlemez rendkívül gyorsan, akár 1 óra elteltével a szigetelt alapfelületet alkamassá teszi a hidegburkolatok fogadására.

 

Fotó: Sika Hungária Kft.

 

A fejlesztéseknek köszönhetően a Sika Magyarországon is többféle Sika/Schönox vízszigetelés-technológiai megoldást kínál a legmegfelelőbb vízszigetelési technológia kiválasztásával és magas szintű műszaki paraméterekkel. Mindezek mellett további fontos szempontok is szerepet játszhatnak, köztük a felhasználóbarát alkalmazhatóság, a gyors kötésidők, az egymással kompatibilis anyagrendszerek és a komplexitás.


Valamennyi Sika-technológiát megismerhetik az érdeklődők

Várhatóan a szakemberek körében nagy érdeklődés várható a mintafalon is kiállított Schönox ST hajlaterősítő szalagok, mandzsetták és sarokelemek iránt is, hiszen a különböző vízterheléseknél ezek a kiegészítők a rendszerszemléletű, biztonságos csomóponti megoldások zálogai.

A Sika szakemberei a már ismertebb technológiákat, azaz az egykomponensű cementkötésű, valamint egykomponensű diszperziós kenhető szigetelőfóliákat is megismertetik az érdeklődőkkel.

Emellett javaslatot adnak a vízszigetelési technológiához kapcsolódó burkolási-tömítési rétegrend megvalósítására, a zsugorodásmentes és folyékonyágyas ragasztásra, a nagylapok és természetes kövek szakszerű ragasztására.

 

Fotó: Sika Hungária Kft.

 

A fürdőszobák, konyhák és mosókonyhák hidegburkolása az egyik legösszetettebb feladat, hiszen egyszerre van jelen a felületek előkészítése, a vízszigetelés, a burkolólap-ragasztás, a fugázás és a tartósan rugalmas tömítések kivitelezése. A hibák elkerülése érdekében Európában szabványokkal és irányelvekkel szabályozzák az épületszerkezetek víz hatásaitól történő megóvását, melyhez a Sika, mint segédanyaggyártó nagymértékben hozzájárul innovatív termékeivel és műszaki fejlesztéseivel.

Iparági hírekSika Hungária Kft.építőipari gyártókkiállítás

Hírlevél

Hirdetés