2024.03.19, Kedd
Továbbra is gördülékeny a MEVA zsalurendszerek kiszállítása az építkezésekre
MEVA Zsalurendszerek Zrt.

Továbbra is gördülékeny a MEVA zsalurendszerek kiszállítása az építkezésekre

MEVA Zsalurendszerek Zrt.

2020.03.27. 09:53 - Almási Krisztina

Az ügyfelek kiszolgálása a rendkívüli kialakult helyzetben is zavartalanul működik.

Hirdetés

A kialakult szokatlan helyzet ellenére nincs fennakadás a MEVA zsalurendszerek ki- és beszállításában. A világszerte 40 telephellyel és 600 munkatárssal rendelkező MEVA Németországból érkező importja, az ügyfelek kiszolgálása mind a kiszállításokat, mind pedig a visszaszállításokat illetően zavartalanul működik.

Cégünk dolgozói az ügyfelekkel történő személyes kapcsolatokat minimalizálva, természetesen a szigorú biztonsági intézkedéseket betartva dolgoznak.

A veszélyhelyzetre vonatkozó rendelet alapján a társaság budapesti székhelyén a munkatársak reggel 8 órától délután 15 óráig állnak ügyfeleik rendelkezésére a szállítási időpontok egyeztetésére, termékek kiszolgálására, személyes tervezési, értékesítési tanácsadásra egyaránt. Kérjük, hogy ezeken a személyes találkozókon a vonatkozó irányelvek értelmében és egészségük megóvása érdekében minimális létszámban vegyenek részt.

„Legyen szó bármilyen építkezésről vagy cégről, kicsitől a nagyig, az alapoktól a zárófödémig, széles fal-, födémzsalu és komponens választékunkkal, valamint környezettudatos, 100%-ban famentes, Magyarországon egyedülálló műanyag zsaluhéj technológiánkkal, ahogy 25 éve mindig most is segítjük partnereinket, érdeklődőinket. Munkatársaink nagy része otthonról folytatja a munkát, online és telefonon minden kollégánk elérhető és várják az önök megkereséseit aktuális tavaszi akcióinkkal, átfogó termék- és technológiai-kínálatunkkal változatlan árakon. Vigyázzanak egészségükre!” – mondta Botta-Dukát Mihály, a MEVA Zsalurendszerek Zrt. ügyvezető igazgatója.

www.meva.net

Iparági hírekMEVA Zsalurendszerek Zrt.koronavírus

Hírlevél

Hirdetés