2024.03.19, Kedd
SÁEZ: toronydaru-bérlet szolgáltatás a Grabaricstól
Fotó: Grabarics Kft.

SÁEZ: toronydaru-bérlet szolgáltatás a Grabaricstól

grabarics.hu

2021.04.12. 17:30 - Gyöngyösi Klaudia

A SÁEZ daruk kiforrottak, korszerűek és kiemelkedően jó az ár-érték arányuk, ezért is esett a Grabarics választása épp erre a gyártóra.

Hirdetés

A hazai eszközellátási helyzet hatására a Grabarics Kft. 2018-ban toronydaruk vásárlása mellett döntött – derül ki a cég hivatalos oldaláról. A vállalat kizárólagos képviseleti szerződést kötött a hazánkban még újnak számító spanyol SÁEZ céggel, melyet követően az első eszközök hamarosan munkába álltak az országban.

A Grabarics Kft. nem csupán értékesíti a toronydarukat, de bér-daruparkot is üzemeltet, ami további jelentős lépés a teljes ágazat eszközéhségének enyhítésében.

A nemzetközi viszonylatban jól ismert SÁEZ toronydaruk korábban nem terjedtek el hazánkban, illetve nem volt a gyártónak itthon disztribútora. Eszközei 6 kontinensen vannak jelen a Mont Blanc csúcsától Fokvárosig, toronydaru-választéka pedig műszakilag 100 százalékban lefedi a hazai magasépítési igényeket.

 

Korszerűség és kiemelkedő ár-érték arány

A SÁEZ daruk kiforrottak, korszerűek, és kiemelkedően jó az ár-érték arányuk, ezért is esett a Grabarics választása épp erre a gyártóra.

A gyártónál a csúcsnélküli (flat top) futómacskás típusok magassága és gémje egyaránt elérheti a 65 métert, maximális teherbírásuk pedig a 24 tonnát. A billenőgémes (luffing-jib) típusok között szintén 65 méteres magasság és gémhossz mellett akár 36 tonnás teherbírású is van. 

A Grabarics bér-darupark szolgáltatásának legnagyobb előnyei közé tartoznak:

  • hogy a bérbeadott eszköz ügyintézési, karbantartási, szervizelési, illetve adminisztriációs terheit minimalizálják,
  • a toronydaruk bérbeadása szakértelemmel rendelkező gépkezelővel együtt történik,
  • továbbá a bérlet időszakában vállalják az üzembehelyezés munkavédelmi előírásoknak megfelelő ügyintézését. A bérbeadott toronydaru így szakértő üzemeltetésben részesül, miközben a kivitelezés folytonossága biztosított.

 

Toronydaru-bérlet szolgáltatás iránti érdeklődés esetén,

felmerülő kérdéseik megválaszolásában az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésre a vállalat:

 

VARGA ISTVÁN

előkészítő mérnök

+36 30 288 4517

[email protected]

TOMPAI ÁGNES

logisztikai vezető

+36 30 288 4508

[email protected]

Iparági hírekiparági hírekGrabarics Kft.toronydarubérbeadás

Hírlevél

Hirdetés