2024.04.25, Csütörtök
EBH INVEST: A társaság sikeréhez a munkavállalói elégedettség is hozzájárul
Fotók: EBH INVEST

EBH INVEST: A társaság sikeréhez a munkavállalói elégedettség is hozzájárul

magyarepitok.hu

2021.12.17. 10:16 - Kolinek Nóra

Felelős Foglalkoztatóként az EBH nagy hangsúlyt fektet a szakmai tréningekre, emellett a lehető legjobb munkaidő-konstrukció kidolgozásával támogatja a várandós és kisgyermekes kolléganőket.

Hirdetés

Az EB HUNGARY INVEST 2021-ben benyújtotta pályázati anyagát Az Év Felelős Foglalkoztatója programban, így a szervezet elérte a Felelős Foglalkoztató Tanulószervezet fokozatát, mellyel jogosulttá vált a Felelős Foglalkoztatói uniós tagságra, valamint ezzel egyidejűleg az uniós felület használatára.

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázatát, melynek célja, hogy megismerje és elismerje azon hazai munkáltatókat, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel.

A pályázatban a foglalkoztatók azon jó gyakorlatainak, HR beavatkozásainak bemutatását várják, amelyek túlmutatnak a törvényi előírásokon és a munkavállalók jóllétét, elégedettségét, ezáltal megtartásukat, elkötelezettségüket szolgálja.

Fotók: EBH Invest A képre kattintva galéria nyílik!

 

Az OFA − a benyújtott pályázatok alapján − egy minősítési rendszerben osztályozza a cégeket. Ennek első szintje a tanulószervezeti minősítés, mely jelzi, hogy a társaság elkötelezett a felelős foglalkoztatás iránt, és legalább egy jó gyakorlattal rendelkezik.

Az EBH következő célja, hogy a második szintre lépjen, és megszerezze Felelős Foglalkoztatói címet. Ez jelzi, hogy a cég legalább három dimenzióban rendelkezik jó gyakorlattal, és felkérés alapján mentori funkciót is betölthet.

A rugalmas munkaidő hozzájárul a szakmai és a magánélet összehangolásához

AZ EBH számára fontos, hogy a munkatársak képezhessék magukat, erre különböző tréningek és előadások keretén belül lehetőségük adódik.

„Szeretek itt dolgozni mert pályakezdőként számomra kiemelten fontos, hogy elérhessem a magam elé kitűzött szakmai céljaimat. Feletteseim ebben teljes mértékben támogatnak, és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítanak. A rugalmasabb munkaidőmnek köszönhetően könnyedén össze tudom hangolni a munkahelyi feladataim elvégzését, a még folyamatban lévő egyetemi tanulmányaimmal. Mindemellett szerintem elengedhetetlen, hogy olyan helyen töltsük a mindennapjainkat, ahol jól érezzük magunkat. Itt az EBH-nál egy nyitott, barátságos csapat tagja lehetek”

 – Csiló Réka marketing asszisztens.

A rugalmas munkaidő mellett bizonyos munkakörökben a home office lehetőség is biztosított, továbbá a vállalat rugalmas hozzáállásával próbálja segíteni a várandós és kisgyermekes kolléganőket a lehető legjobb konstrukció kidolgozásával.

Saját közösségi tér biztosít helyszínt a céges programok számára

A szakmai tréningeken túl az EBH igyekszik jó hangulatot és kellemes munkahelyi környezetet biztosítani a munkavállalói számára. A vállalat központjának tetőteraszán kialakítottak egy közösségi teret, a Grundot, amely közös étkezéseknek, társasjáték partiknak, csocsó-bajnokságoknak ad otthont.

Egyik ilyen közös alkalom volt az őszi „NEWzda party”, mely az új kollégák bemutatkozásával egybekötött Activity megmérettetés.

Kiváló csapatépítő program volt az őszi Magasépítők Kupa és Családi Nap, ahol az EBH focicsapata lelkesen és kitartóan helytállt minden mérkőzés során, a főzőcsapat pedig egyedi EBH menüsorral készült.

Az eseményt követően rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a dolgozók részéről, így amennyiben lehetőség adódik, a vállalat ismét szívesen részt vesz a Magasépítők Kupán.

Tancz János, a vállalat brand managere kérdésünkre elmondta:

„Szeretek itt dolgozni, mert a szakmai elképzeléseim − ha megfelelő módon kidolgozom és alátámasztom – megvalósíthatom. Számomra fontos, hogy a cégen belül pozitív, baráti a munkaviszony. És bárki bármit mond számít: a kávé is finom.”

A relaxációt masszázs szolgáltatás biztosítja, mely heti egy alkalommal minden kolléga számára céges juttatásként elérhető. A fentieken túl az EBH kutyabarát munkahely, hiszen az irodában mindig találkozhatunk legalább egy négylábúval, aki jelenlétével gondoskodik a jó hangulat megteremtéséről.

 

Galéria

Iparági hírekEBH INVESTAz Év Felelős Foglalkoztatójamunkahelyek

Hírlevél

Hirdetés