2024.03.19, Kedd
Év Családbarát Vállalata díjjal ismerték el a VEMÉV-SZER példamutató hozzállását
Boross Ottó ügyvezető igazgató (k) a VEMÉV-SZER Kft. képviseletében átveszi a középvállalati kategória díját Skrabski Fruzsinától és Vígh Józseftől, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány Mozgalom elnökeitől.

Év Családbarát Vállalata díjjal ismerték el a VEMÉV-SZER példamutató hozzállását

magyarepitok.hu, mti

2021.12.03. 11:20 - Szabó Ákos

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten ünnepélyes gála keretében.

Hirdetés

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében megtrtott ünnepélyes gálán adták át az Év Családbarát Vállalata Díjakat. Idén 39 vállalat kapott családbarát címet, közülük hárman fődíjat, öten különdíjat érdemeltek ki. A középvállalati kategória fődíjasa építőipari vállalat lett: a VEMÉV-SZER Építő- és Szerelőipari Kft, a díjat a vállalatt ügyvezetője, Boross Ottó vette át. A nagyvállalati kategória fődíjasa a közismert Praktiker Kft, a kisvállalati kategória fődíjasa pedig az informatikával foglalkozó Devmads Kft. lett.

 

Örökbefogadást is támogattak

A VEMÉV-SZER cég laudációjában ismertették: a magyar tulajdonosi hátterű 103 fős építőipari vállalkozás a gyermekek születését munkaidő-kedvezménnyel támogatja, példaértékű a magas színvonalú Balaton parti céges nyaraló a munkatársak számára, illetve gyermekbarát irodai légkörben a gyermekeket bármikor fogadják.

Kiemelték még: a VEMÉV-SZER egy munkavállalónál egy örökbefogadást is nagyvonalúan és empatikus módon támogatott és azt is a pozitívumok között sorolták fel, hogy számos helyi civil szervezetet és alapítványt támogatnak.

 

Nem az első alkalom, hogy a VEMÉV-SZER családbarát hozzáállását dícsérik

A VEMÉV-SZER idén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját: a rendezvény kapcsán is beszámoltunk már lapunk riportjában a cég családias légköréről és támogató tevékenységéről. Ennek köszönhetően is kapott egy babaváró gólya-zászlót Porga Gyula Veszprémi polgármestertől a vállalat az eseményen.

 

Ovádi Péter orszggyűlési képviselő, Boross Ottó ügyvezető igazgató, Porga Gyula, Veszrém polgármestere

 

 

Az állami támogatás a VEMÉV-SZER által is megélt mentalitással éri a legtöbbet

A díjkiosztó gálán Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a gála fővédnöke ismertette a kormány családtámogató intézkedéseit, majd hozzátette: az anyagi támogatás kevesebbet érne, ha nem társulna hozzá a családbarát gondolkodás, mentalitás.

Kifejtette még: sokféleképpen lehet családbarát egy munkahely és hozzátette azt is, hogy a díj hosszú története is jelzi, hogy Magyarországon trendivé vált családbarát vállalatnak lenni.

Ez a cím gazdaságilag is megéri a vállalatoknak, hiszen vonzóbbak a munkaerőpiacon, versenyelőnyt is jelenthet – mutatott rá.

Iparági hírekVEMÉV-SZER Kft.

Hírlevél

Hirdetés