2024.04.20, Szombat
„Zsaluzás. Simán. Okosan.” - Szakemberek véleményére kíváncsi a MEVA
Fotó: MEVA Zsalurendszer Zrt.

„Zsaluzás. Simán. Okosan.” - Szakemberek véleményére kíváncsi a MEVA

magyarepitok.hu

2022.06.02. 10:13 - Gyöngyösi Klaudia

A kérdőív azon kitöltői között, akik adataikat is megadják, értékes MEVA ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Hirdetés

Közvélemény-kutatással térképezi fel a MEVA a magyar szakemberek zsaluzási szokásait – derül ki a vállalat oldalán megosztott közleményből.

Céljuk, hogy legújabb fejlesztéseik eredményei olyan korszerű és innovatív termékek és szolgáltatások legyenek, amelyek meggyorsítják, megkönnyítik és optimalizálják a zsaluzási folyamatok kivitelezését, hogy akár a legbonyolultabb betonszerkezetek megvalósítása is könnyedén megoldható legyen.

Ehhez azonban szívesen veszik a „gyakorló” szakemberek visszajelzését. Kérdőívükkel szeretnék feltérképezni a szakemberek zsalutechnológia használatával kapcsolatos szokásait.

Továbbá informálódni szeretnének zsalukészletekkel, zsalubérléssel kapcsolatos szokásaikról, és persze arról is, mennyire ismerik és használják termékeinket, szolgáltatásainkat, például az új online rendeléstámogató felületüket, a MEVA Webshop szolgáltatásait.

Kérjük, hogy szánjon Ön is néhány percet alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésére, amely mindössze 5-7 percet vesz igénybe és teljesen anonim.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET!

A segítséget a vállalat igyekszik nem csak kiváló termékekkel és szolgáltatásokkal meghálálni, de a kérdőív azon kitöltői között, akik adataikat is megadják, értékes MEVA ajándékcsomagokat sorsolnak ki!

Iparági hírekMEVA Zsalurendszerek Zrt.kérdőívfelmérészsaluzatépítőipar

Hírlevél

Hirdetés