2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Egzotikus menüsorral kápráztatta el a zsűrit az EBH INVEST a Magasépítők Kupán
Fotók: EBH INVEST

Egzotikus menüsorral kápráztatta el a zsűrit az EBH INVEST a Magasépítők Kupán

magyarepitok.hu

2022.10.28. 07:30 - Kolinek Nóra

Az EB HUNGARY INVEST Kft. az idei évben is részt vett az építőipar egyik legrangosabb sporteseményén.

Hirdetés

Az idei évben is megrendezték XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelepen az építőipar legrangosabb sporteseményét, a Magasépítők Kupa és Családi Napot.

A rendezvény elsődleges célja a szakmai közösségépítés mellett a kikapcsolódási lehetőség biztosítása, továbbá a szervezők évről-évre szeretnék felhívni a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára.

A tavalyi évhez hasonlóan, a rendezvényt az EBH INVEST is támogatta. A 2004 óta sikeresen működő generálkivitelező cég focicsapata lelkesen és kitartóan helytállt. A családi nappal egybekötött tornán 24 együttes próbált szerencsét.

Fotók: EBH INVEST

A rendezvényt jótékonykodással is összekötötték

A focibajnoksággal párhuzamosan nem kevesebb, mint 32 főzőcsapat üstjében gőzölögtek a válogatott finomságok Weisz Viktor zenéjével kísérve. Nagy izgalom járta át a részvevőket a kóstoló során, hiszen a főzőverseny zsűrije idén is a három sztárséf, Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András volt.

Az EBH INVEST főzőcsapata egy keleti menüsorral készült a sportoló és résztvevő kollégáknak, illetve családtagoknak és a zsűrinek egyaránt. Az indiai vajas csirkével, a köretnek szánt helyben készített naan kenyérrel és a frissítő italként felszolgált mangó lassival a harmadik helyezést érte el a csapat.

Az eseményen adománygyűjtést is szerveztek az I. Sz. Bókay Gyermekklinika kis betegeinek, melyhez számos résztvevő mellett az EBH INVEST néhány munkatársa is csatlakozott.

Galéria

Iparági hírekEBH INVESTMagasépítők Kupa

Hírlevél

Hirdetés