2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Fenntarthatósági stand-up: szokatlan kampány indult a KÉSZ Csoportnál
Fotók: KÉSZ Csoport

Fenntarthatósági stand-up: szokatlan kampány indult a KÉSZ Csoportnál

KÉSZ Csoport, magyarepitok.hu

2022.10.14. 14:15 - Szabó Ákos

Rendhagyó programot választott a KÉSZ Csoport a fenntarthatósági kampányához és kollégái edukálásához: a klímaváltozás egyre sürgetőbb kérdéseit egy stand-up comedy est keretében hozták közelebb a munkatársakhoz. Az építőipari vállalat célja, hogy mérhető vállalásokkal zöldebbé tegye a saját működését és ezáltal ösztönözze a teljes iparágat a változásra.

Hirdetés

Szokatlan belső kommunikációs kampányt indított az idén 40 éves KÉSZ Csoport: egy stand-up est keretében igyekezett megismertetni a fenntarthatóság legfontosabb kérdéseit és az ehhez kapcsolódó fejlődési lehetőségeket a munkatársakkal - írják közleményükben. A különleges est vendégelőadói Litkai Gergely humorista és Máté Bence világhírű természetfotós voltak. Az esemény legfőbb célja a sokszor nehezen megfogható fenntarthatósági kérdések humor segítségével történő megközelítése és ezáltal érthetőbbé, megfoghatóbbá tétele volt a munkatársak számára ezáltal pedig egy szemléletmódbeli változás elindítása.

 

Fotók: KÉSZ Csoport

A KÉSZ Csoport KÉSZ Next néven az év elején indított nagyszabású fenntarthatósági programot a tavalyi Naturban kampányt folytatva, amelynek segítségével a fenntarthatóság egyre jobban és jobban beépül a cég üzleti stratégiájába és ezáltal fontos részévé válik a vállalati kultúrának. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a kollégák is aktívan tegyenek ezért a mindennapokban egyéni és szervezeti szinten is.

A KÉSZ Csoport folyamatosan azon dolgozik, hogy ne csak vállalati és iparági, hanem lakossági szinten is tegyen a zöldebb jövőért. Ennek keretében tavaly például egy interaktív, szabadtéri kiállítást is rendeztek Máté Bencével. A „NATURBAN 2021 – Avagy a természet a városba költözött” című kiállításon a világhírű természetfotós több mint 100 alkotása várta a látogatókat Budapesten. A kiállításhoz egy microsite is készült, a naturban.keszgroup.com oldalon a szabadtéri tárlat teljes anyagát, Máté Bence narrációjával együtt is fel lehetett fedezni.

 

Zöldülhet az építőipar 

„A mostani esemény célja is az volt, hogy kicsit szórakoztatóbb, könnyebben feldolgozható formában hozzuk közelebb a kollégákat a fenntarthatóság témaköréhez. A kommunikációnk fontos része évek óta ez a téma, idén pedig egy részletes fenntarthatósági átvilágításba kezdtünk, amelynek eredménye egy az eddiginél is komplexebb vállalásokból álló program, illetve cégcsoportos és ágazati fenntarthatósági stratégia. Az építőipar nem éppen a zöld működésről híres, ezen szeretnénk változtatni”

– tette hozzá Metykó Tibor, a KÉSZ Csoport marketing- és vállalati kommunikációs igazgatója.

Galéria

Iparági hírekKÉSZ Csoportfenntarthatóságtársadalmi felelősségvállalásfenntartható építési megoldások

Hírlevél

Hirdetés