2024.03.29, Péntek
Speciális beszerzéssel növelte hatékonyságát a magyar szerkezetépítő cég
Fotók: Péter Építő

Speciális beszerzéssel növelte hatékonyságát a magyar szerkezetépítő cég

magyarepitok.hu

2022.11.02. 14:30 - Hegedűs Gergely

A társaság nagymértékben bővíteni tudta az építési kapacitását, ráadásul új szegmenssel egészítette ki a tevékenységi körét.

Hirdetés

Sikeres GINOP pályázatnak köszönhetően saját állományú zsalupark bővítésre, valamint speciális munkagépek beszerzésére volt lehetősége a Péter Építő Kft.-nek. A lapunkhoz eljuttatott összegzés szerint 

a vanyarci telephellyel is rendelkező szerkezetépítő cég a fejlesztésnek köszönhetően nagymértékben bővíteni tudta az építési kapacitását és hatékonyságát. A társaság ráadásul a beruházás eredményeként a földmunkával, mint újabb szegmenssel bővítette tevékenységi körét.


Jelentősebb projektekbe is be tudnak lépni

Az összegzés kiemeli, a zsaluanyag készlet bővítésével újabb, egyedi feladatokat is meg tud oldani a Péter Építő, amely a mai építési igényeket figyelembe véve a modern építészeti megoldások kivitelezését segíti. 

A vállalat által beszerzett eszközöket országosan, akár egy időben több építési területen is lehet használni. További előnyük, hogy jelentősebb projektek megvalósítását teszik lehetővé. "Összességében a vállalat nagyobb szegmenst tud ezáltal kiszolgálni, erősítve piaci pozícióját" - áll a beszámolóban.

 

A cég versenyképessége is növekedik

A kisebb volumenű földmunkák vállalaton belüli elvégzésére szintén jelentős előrelépésként tekintenek a társaságnál, miután komplexebb szolgáltatást tudnak általa biztosítani a megrendelőknek. "Ez a jelenlegi piaci helyzetben kialakult árversenyben növeli a cég versenyképességét, különös tekintettel az északi régióra."

A nyertes pályázat további hozadéka egy új program alkalmazása, amely a vállalat működését is gördülékenyebbé és pontosabbá teszi. "A program hatékonyabbá teszi a kommunikációt, valamint növeli a kivitelezési időszakban a szervezési hatékonyságot és a kalkulációk készítésében is hathatós támogatást nyújt" - írja a beszámoló.

 

Iparági hírekPéter Építő Kft.szerkezetépítészsaluzat

Hírlevél

Hirdetés