2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Gyöngyös főterén épített előkarácsonyi ajándékként labirintust a HE-DO Kft.
HE-DO Kft.

Gyöngyös főterén épített előkarácsonyi ajándékként labirintust a HE-DO Kft.

he-do.hu, magyarepitok.hu

2022.12.23. 15:02 - Szabó Ákos

Decemberben a cég raklapokból felépített ajándékát élvezhették a város fiatal lakói, az ünnepek után pedig több különböző módon hasznosítják az alapanyagokat.

Hirdetés

A HE-DO Kft. idén az ajándékozás örömét helyezte el a képzeletbeli karácsonyfa alá, hiszen a partnereknek szánt tárgyi ajándékok helyett jótékony célokat támogatott – mutatnak rá a cég a honlapján közzétett írásban. Ennek megfelelően a gyöngyösi nagytemplom előtt a HE-DO Kft. csapata raklapokból épített fel labirintust az adventi időszakot megelőzően, mely 4 nap alatt készült el.

 

 

A karácsonyt megelőző decemberi hetekben a labirintus raklapjai között szaloncukrokat rejtettek el. A karácsonyi kerengőt elsősorban a gyerekek vették birtokba, akik szüleikkel, vagy iskolás csoportokban érkezve fedezhették fel a labirintus útvesztőit.

 

Bútorok is készülnek a raklapokból az ünnepi időszak után

Mint a cég közleméynéből kiderül, az ünnepi időszak után a labirintus újrahasznosul: Gyöngyös Városi Önkormányzata utcai szabadtéri rendezvényekre ülőbútorokat készít a raklapokból, és felajánlja a lakosságnak komposztáló sarkok kialakítására, illetve a maradékot szociális tűzifaként kiosztja a lakosságnak.

Iparági hírekHE-DOGyöngyöstársadalmi felelősségvállaláskarácsony

Hírlevél

Hirdetés