2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Idén a VEMÉV-SZER az Év Vállalkozása
VEMÉV-SZER Kft.

Idén a VEMÉV-SZER az Év Vállalkozása

magyarepítok.hu, Vehír.hu

2023.11.17. 16:15 - Móré Levente

A Veszprém vármegyei díjat ünnepélyes keretek között vehette át a kivitelező vállalat.

Hirdetés

Számos alkalommal hallhattuk idén Veszprém városának nevét, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa címhez számos komoly fejlesztés kapcsolódik. Jelentősen kivette ezekből a részét a helyi illetőségű VEMÉV-SZER Kft. generálkivitelező vállalat is, amely most megkaphatta a megye egyik legfontosabb gazdasági elismerését, az Év vállalkozása Díjat.

Amint azt a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara írja: A díj célja azon Veszprém vármegyében működő mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások elismerése, amelyek az adott évben kiemelkedő gazdasági teljesítményükkel hozzájárultak a térség gazdasági növekedéséhez, valamint a tanulóképzés, foglalkoztatás fejlesztéséhez.

 

A helyi gazdaság motorja

A 2023-as díjátadót november 14-én tartották meg, immár tizenhatodik alkalommal. Veszprém vármegye gazdasági életének kiemelt eseményét a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezi. Amint a Vehir beszámolójából megtudhattuk: rendezvény évről évre alkalmat ad a térség gazdasági eredményeit ismertető kiadvány, a TOP 100+ 200 bemutatására is, amely a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága, a Központi Statisztikai Hivatal és a Napló együttműködésében készül el.

 

 

Nagyvállalati kategóriában az Év Vállalkozása Díjat idén Boross Ottó ügyvezető vehette át, a nyertes VEMÉVSZER Építő- és Szerelőipari Kft. képviseletében. A vállalkozás tevékenysége az építőipari kivitelezés minden szegmensét felöleli, többek között olyan meghatározó projektek tartoznak a nevükhöz, mint

„Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy cégünk elnyerte az Év Vállalkozása Díjat” – hangsúlyozták Facebook bejegyzésükben is, ahol kiemelték: „együttműködésünk és a közösségünk támogatása nélkül ez a siker nem valósulhatott volna meg. Hálásak vagyunk azoknak a megrendelőknek, partnereknek és munkatársaknak, akik bíztak bennünk és akikkel együtt dolgozhatunk.”

 

Iparági hírekVEMÉV-SZER Kft.Veszprémelismerésdíjátadók

Hírlevél

Hirdetés