2024.04.29, Hétfő

Hirdetés

Rangos kínai elismerést hozott az év vége a Marketnek a CATL gyárán végzett munkájáért
Fotók: Market, CATL

Rangos kínai elismerést hozott az év vége a Marketnek a CATL gyárán végzett munkájáért

Market Építő Zrt., magyarepitok.hu

2024.01.11. 12:46 - Szabó Ákos

A debreceni CATL-építkezésen végzett munkája minősége alapján hívták meg egy exkluzív eseményre a Market képviselőit Kínába.

Hirdetés

A Market Építő Zrt. a debreceni CATL projekten nyújtott kimagasló minőségű munkájának elismeréseként meghívást kapott a kínai tulajdonú cég vezetésétől a vállalat központjába, Ningde városába. A december végén megtartott évzáró beszállítói konferencián Suga János vezérigazgató-helyettes és Lehóczki Bettina tervezési koordinátor a Market képviseletében egyedüli európai beszállítóként vett részt az eseményen, ahol több CATL-felsővezetővel is alkalmuk nyílt személyesen találkozni - tudta meg lapunk.

 

Suga János vezérigazgató-helyettes és Lehóczki Bettina tervezési koordinátor, Market Építő Zrt.

 

A kizárólag kiemelt beszállítók részvételével megrendezett konferencián a CATL munkatársaival együtt mintegy ötszázan voltak jelen. Az eseményt Robin Zeng CEO beszéde nyitotta meg, majd ezt követően a vállalat több felsővezetője is előadást tartott.

 

Robin Zeng, a CATL CEO-ja

A kínai vállalat valamennyi jelenlévő vezetője elismerően nyilatkozott a Market munkájáról, kiemelték a magyar magasépítő céggel való együttműködés során folyamatosan tapasztalt kivételes minőséget, elkötelezettséget és a kiváló időmenedzsmentet. Gratuláltak a stáb eddigi teljesítményéhez, és - a kölcsönös növekedés és fejlődés megteremtése érdekében – előrevetítették a jövőbeni együttműködés lehetőségét.

 

 

A Market 2022. november óta van jelen a világ legnagyobb akkumulátorgyártójának, a CATL-nak a projektjén, ahol a kezdeti földmunkák után többféle feladatban vállalt szerepet: a cölöpalapozási és szerkezetépítési munkák mellett részt vesz a konténerváros kiépítésében és üzemeltetésében, valamint nemrég a shell & core kiépítésére kapott megbízást – a munkálatok jelenleg is zajlanak a debreceni Déli Ipari Parkban.

 

 

Galéria

Iparági hírekMarket Építő Zrt.elismerésDebrecenCATLüzemépítés

Hírlevél

Hirdetés