2024.03.29, Péntek
Egy emelettel bővült Pestszentlőrinc 60 éves óvodája
epulettar.hu

Egy emelettel bővült Pestszentlőrinc 60 éves óvodája

epulettar.hu, kozbeszerzes.hu

2016.10.12. 12:58 - Antal Zsófia

Az önkormányzat jóvoltából öt hónap alatt elvégzett munka során új tornaszobát és fejlesztő szobákat alakítottak ki, és az udvar is kizöldült.

Hirdetés

Megújult a Kerekerdő óvoda Vadvirág tagóvodája Budapest XVIII. kerületében, a Martinovics téren. Az idén májustól szeptember végéig tartó építési beruházást teljes egészében a fenntartó, Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata finanszírozta. A komplex építési beruházás, valamint a konyha berendezése, felszerelése 93 millió forintba került a fenntartónak.

Az eredetileg földszintes, 1959-ben épült óvoda bővítését emeletráépítéssel valósította meg a budapesti Mpaladin Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Az emeleten egy tornaszoba, két fejlesztő szoba, iroda és kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra. A már meglévő földszinti részben a csoportszobákat kifestették, a világítóberendezéseket korszerűsítették, valamint parkettacsiszolást végeztek. A földszinti mosdó és a konyha teljes felújítása is megtörtént.

Az épület korszerűsítésén túl az udvart is érintették a munkálatok: automata öntözőrendszert építettek ki, a kerti tavat és a homokozót felújították. Új sziklakertet létesítettek, cserjéket ültettek és gyepszőnyegterítéssel valósult meg a füvesítés. Egy új, úgynevezett mezítlábas burkolat, valamint zöldfal kiépítése is megtörtént. Az utcafronti kerítést teljes hosszában kicserélték.

Mi épül?építőipari cégekóvodafejlesztésPestszentimre

Hírlevél

Hirdetés