2024.03.28, Csütörtök
Szombathelyi és budaörsi áruházát is megújítja az Intersport
booodl.com

Szombathelyi és budaörsi áruházát is megújítja az Intersport

MTI

2017.02.14. 09:37 - Antal Zsófia

A 308 millió forintos beruházásnak köszönhetően országszerte nő a cég munkavállalóinak száma, Budaörsön legalább 10 százalékkal.

Hirdetés

Több mint egymillió eurós (mintegy 308 millió forintos) áruház-felújítási programba kezdett az Intersport Magyarországon - közölte a vállalat hétfőn. A sportszer-kereskedelmi hálózat 300 ezer eurós befektetéssel új arculatot ad szombathelyi áruházának, ezt követően még a tavasszal több mint 700 ezer eurós beruházással megújítja budaörsi egységét. A várhatóan március második felében Budaörsön újranyíló áruház alapterülete ezáltal 800 négyzetméterrel, 3000 négyzetméterre nő.

Horváth Csobán, az Intersport Magyarország ügyvezetője kifejtette: a legmodernebb kereskedelmi technológiák meghonosítása ellenére nem csökken, hanem már az újranyitáskor 10 százalékkal nő a munkavállalók száma, miközben a további felújítások is újabb munkahelyeket teremtenek országszerte. A vállalatnak jelenleg 180 alkalmazottja van.

Az Intersport Magyarország tulajdonosa az Intersport Austria. Az Intersport több mint 50 éves, nemzetközi franchise hálózatként indulva vált a világ legnagyobb sportszer kereskedelmi hálózatává, a világ több mint 40 országában, több mint 5100 üzlettel van jelen.

A Magyarországon 14 áruházat üzemeltető üzletlánc számára kifejezetten előnyös volt a hideg tél, a téli sportszezonban ennek is köszönhetően közel 20 százalékkal növekedett a forgalom. Az Intersport a magyar sportszerpiacon a harmadik legnagyobb szereplő, 2016-ban 6,36 milliárd forint árbevételt ért el, 2017-re pedig 6,8 milliárd forintot vár.

Mi épül?épületfelújításSzombathelyBudaörs

Hírlevél

Hirdetés