2024.04.20, Szombat
Üvegtetővel újul meg Kőbánya egyik legszebb épülete
ittlakunk.hu

Üvegtetővel újul meg Kőbánya egyik legszebb épülete

magyarepitok.hu

2017.09.15. 08:03 - Szabó Ákos

Vendéglőt is építenek, új tárgyalókat alakítanak ki és a váróhelységet is barátságosabbá teszik Kőbánya polgármesteri hivatalának felújítása során.

Hirdetés

205 millió forintos projekt keretében alakítják át a fővárosi Kőbánya polgármesteri hivatalát, összesen több mint 400 négyzetméteren végeznek munkát és új felvonót is építenek. A fejlesztést a keceli Modus Vivendi Kft. kivitelezi, a munkálatok hamarosan megkezdődnek – derül ki a Közbeszerzési Hivatal adataiból.

 

Barátságosabb lesz a beléptetés 

A Szent László téri ingatlan előterét, portásfülkéjét és az azokhoz kapcsolódó vizesblokkot modernizálják. A munkálatok során 100 négyzetméteren teljesen lecserélik a burkolatot, álmennyezetet építenek, edzett üvegből készült térelválasztókat szerelnek fel és új beléptető rendszert alakítanak ki.

 

Étterem és üvegtető épül

A pinceszinten 130 négyzetméteren éttermet alakítanak ki; ennek során új vasbeton lépcsőt és födémet építenek be, lecserélik a fal- és padlóburkolatot, illetve álmennyezetet adnak át és szellőzőrendszert szerelnek be.

A belső udvaron szintén 130 négyzetméteren üvegtetőt építenek, felújítják a homlokzatot és acélszerkezetet alakítanak ki. A projekt során még 77 négyzetméternyi tárgyalószoba is elkészül és egy 13 személy szállítására alkalmas új felvonót szerelnek be.

Mi épül?épületfelújításKőbánya

Hírlevél

Hirdetés