2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Újabb gyártócsarnokkal bővül a bonyhádi ipari park
szekon.hu

Újabb gyártócsarnokkal bővül a bonyhádi ipari park

magarepitok.hu, bonycom.hu

2017.11.28. 09:30 - Szabó Ákos

A mintegy 270 millió forintos projektben egy 1200 négyzetméteres épületet alakítanak ki uniós támogatással.

Hirdetés

Üzemi csarnokot építenek a Tolna megyei Bonyhádon működő Völgységi Ipari Parkban, a beruházás a szekszárdi központú PSN Építőipari Kft. kivitelezésében fog megvalósulni – derül ki a közbeszerzési adatokból. A projekt alapkőletétele csütörtökön lesz, a munkálatokat várhatóan 2018 augusztusában fogják befejezni.

Az ipari park kapacitásbővítésére irányuló beruházás során egy több mint 1200 négyzetméter területű csarnokot alakítanak ki és 2000 négyzetmétert látnak el burkolattal egy összesen mintegy 21500 négyzetméteres építési telken. A fejlesztés 267 millió forintból valósul meg az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) támogatásával, a városi tulajdonú BONYCOM Nonprofit Kft. megbízásából.

 

Bonyhád hosszú távra tervez

 

A Schäfer-Oesterle bonyhádi üzeme (schaefer-oesterle.de)

A bonyhádi ipari park folyamatosan bővül: idén június végén készült el az autóipari beszállító Schäfer-Oesterle Kft. 1000 négyzetméteres gyártócsarnoka, melynek üzembe helyezésével 100 új munkahelyet teremtett a német cég. A most induló beruházással a városi önkormányzat közép- és hosszútávon kívánja növelni vonzerejét a hasonló vállalatok számára.

 

 

Mi épül?építőipari cégekipari parkcsarnoképítésBonyhádPSN Építőipari Kft.

Hírlevél

Hirdetés