2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Környezetkímélő irodaházzal bővül a Balance Office Park
CPI Hungary

Környezetkímélő irodaházzal bővül a Balance Office Park

magyarepitok.hu, iroda.hu

2018.04.19. 15:54 - Szabó Ákos

A 16 ezer négyzetméteres Balance Hall kivitelezését már el is kezdték a fővárosi Váci úti irodafolyosón, a munkálatokkal várhatóan a jővő év őszre készülnek el.

Hirdetés

Folytatja az építkezést a Balance Office Parkban a CPI Hungary Kft. Az ingatlanberuházó Váci úti irodakomplexumában novemberben átadta a Balance Loft épületét, amellyel befejeződött a fejlesztés második üteme. A létesítményben modern szolgáltatóközpontot is kialakítottak, melynek többek között része a Balance market, a Balance étterem, a Loft kávézó is.

 

A Balance Office Park 2017 tavaszán (bbj.com)

2019 őszén beköltözhetnek az új bérlők

Most a centrum építkezésének harmadik ütemében 16 ezer négyzetméterrel bővül a bérbeadható terület – derül ki a vállalat sajtóközleményéből. Az új Balance Hall irodaközpont a Fitout Zrt. kivitelezésében épül fel, a munkálatok már el is kezdtek és a tervek szerint 2019 őszére ér véget.

Az épület kialakításánál külön figyelemmel lesznek arra, hogy a már használatban levő 3000 négyzetméteres zöldterületi részhez megfelelő kapcsolatot alakítsanak ki. Az A kategóriás irodatömb környezettudatos BREAAM Very Good minősítésének megszerzése is folyamatban van.

Mi épül?építőipari cégekXIII. kerületBudapestirodaFitout Zrt.

Hírlevél

Hirdetés