2024.04.22, Hétfő
Négyezer munkavállalónak épít Duna-parti irodaközpontot a Skanska
Képek: skanska.hu

Négyezer munkavállalónak épít Duna-parti irodaközpontot a Skanska

iroda.hu, skanska.hu

2018.05.22. 11:17 - Szabó Ákos

A 36 ezer négyzetméteres dél-budapesti Mill Parkba a hónap végéig beköltözik az első bérlő.

Hirdetés

A következő héten átadják a soroksári Mill Park irodakomplexum első, 17 ezer négyzetméteres tömbjét, melyet már ki is bérelt az IT Sevices Hungary. A legnagyobb hazai infokommunikációs szolgáltatócéghez a nyár végétől csatlakozik majd a többi bérlő, akik a beruházás második ütemében elkészülő 19 ezer négyzetméteres létesítményt vehetik majd birtokba– számolt be nemrég az iroda.hu.

 

 

A Mill Park 20 milliárd forintos öszzköltségű fejlesztését tavaly februárban kezdte el a Skanksa Magyarország Kft. A fővárosi Soroksári úton épülő nyolcszintes irodakomplexum a második ütem átadásával összesen 36 ezer négyzetméteres lesz, a 4600 négyzetméteres emeleteket pedig akár egybefüggően is használhatják majd a bérlők. Az építkezés első üteme szinte teljesen készen van. A nyár végével befejeződő második fázisban jelenleg a fitout-munkálatok zajlanak az épületközpont második felén.

 

5500 négyzetméteres belső parkot ölelnek körül az irodaház szárnyai

 

 

A Mill Park egyik leglátványosabb eleme az épületszárnyakkal részben körbezárt, a dolgozók számára elérhető 5500 négyzetméteres park lesz. Itt nemcsak szabadidős tereket alakítanak ki, hanem szabadtéri tárgyalókat is átadnak. Mindemellett a jelentős méretű belső parkban kültéri fitneszgépeket is felállítanak, illetve csocsó- és pingpongasztalokat is elhelyeznek.

Az irodaház vonzerejét kiváló megközelíthetősége is fokozza: a Petőfi és Rákóczi híd, a H7-es HÉV, illetve az M3-as metróvonal közelségének köszönhetően a belváros és Buda is 15 perc alatt elérhető. 

Mi épül?építőipari cégekFerencvárosBudapestirodaSkanska Magyarország Kft.

Hírlevél

Hirdetés