2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Jövő nyáron nyitja meg kapuit Győr új vásárcsarnoka
Illusztráció (welovebudapest.com)

Jövő nyáron nyitja meg kapuit Győr új vásárcsarnoka

magyarepitok.hu

2018.07.25. 13:46 - Veres Ida

Kereskedők utcája és új parkoló várja a vendégeket, zöld területekkel övezve.

Hirdetés

Közös ajánlattevőként újítják meg Győr vásárcsarnokát a Fodor Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az FK System Építő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A hárommilliárd forintos beruházásból megújuló vásárcsarnok a vázszerkezet megtartása mellett kiegészül egy kereskedők utcájának keresztelt piactérrel és egy több szintes parkolóházzal - derült ki a TED-ből.

A több mint 2000 négyzetméter alapterülettel bővülő létesítmény egy szintes pincéből és a földszintre épülő, plusz öt szint magasságú felépítményi részből áll majd. Az épületkomplexum többek között 34.000 Wp teljesítményű napelemes kiserőműből táplálkozik majd, négy darab lifttel lesz felszerelve, öt darab felszíni, mozgáskorlátozott parkolóval, valamint harminc darab kerékpár tárolására alkalmas helyiséggel. A parkolóházban 288 személygépjármű és hat darab tehergépkocsi elhelyezését tervezik.

A pályázat keretében  – azonban nem jelen ajánlatkérő révén – sor kerül a projekthez kapcsolódó határoló utcák és terek közmű cseréjére, megújul a burkolat és új fákat is ültetnek. A munkálatok alatt ideiglenes helyen működik tovább a piac.

GyőrMi épül?magasépítésépületfelújításparkolókpiacok

Hírlevél

Hirdetés