2024.04.26, Péntek

Hirdetés

A duplájára nő a Szentkirályi termelőkapacitása
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A duplájára nő a Szentkirályi termelőkapacitása

magyarepitok.hu

2018.09.19. 13:44 - Veres Ida

A VER-BAU Kft. kivitelezésébe megépülő új üzemcsarnok egy nagy teljesítményű PET palackozóval növeli hatékonyságát.

Hirdetés

Kapacitásbővítő beruházást avatott üzemében a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. A 7 millió euró értékű, önerőből megvalósult fejlesztés kivitelezését a VER-BAU Kft. végzi, akiknek ez a harmadik megbízásuk a gyártó számára. A fejlesztés magában foglalja egy új üzemcsarnok építését, egy nagy teljesítményű PET palackozó sort és a kiszolgáló berendezések telepítését, melyek segítségével a duplájára nő a termelőkapacitás.
 

A képre kattintva galéria nyílik!

Óránként akár harminckétezer vizet palackoznak

Hazánk meghatározó ásványvíz- és üdítőipari társasága 2018 elején kezdte meg kapacitásbővítő beruházását szentkirályi telephelyén. A fél év alatt megépült új, 1500 m2-es üzemcsarnok Krones palackozó gépsort és kiszolgálóberendezéseket kapott. A gépsor üzembehelyezésével óránként akár harminckétezer darab Szentkirályi ásványvizet is palackozhatnak.

Szentkirályon két éve zajlanak intenzív fejlesztések: tavaly több mint 3 millió euró értékű új vízkezelő üzem létesült, majd több mint 1,5 millió euró értékben megépült egy új, 4000 m2-es raktárcsarnok és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra. A beruházásokkal a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. és a KMV Csoport a magyarországi élelmiszeripar egyik legnagyobb befektetője lett.
 


A magyar fogyasztók körében népszerű az ásványvíz

Az ünnepélyes átadón Alessandro Pasquale, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. tulajdonosa és a KMV Csoport vezérigazgatója kiemelte: „A cégcsoporton belül a Szentkirályi ásványvíz az egyik legerősebb és legkedveltebb márka a fogyasztók körében, ezért is különösen fontos minden olyan lépés, amely a további növekedését segíti. A helyi márkákban, forrásokban és tradíciókban hiszünk, és ezt visszaigazolják a vásárlóink is: folyamatosan nő a kereslet a Szentkirályi ásványvíz iránt a magyar fogyasztók körében.”

Galéria

Mi épül?építőipari cégekivóvízüzemfejlesztésVER-BAU

Hírlevél

Hirdetés