2024.07.14, Vasárnap
Újabb 8 emeletes irodatorony készül el jövőre a Váci úton
Fotók: Futureal

Újabb 8 emeletes irodatorony készül el jövőre a Váci úton

magyarepitok.hu

2018.12.18. 16:57 - Szabó Ákos

Szerkezetkész a fővárosi Advance Tower második üteme is, melynek átadásával az eddig 12 ezer négyzetméteres irodakomplexum 20 ezer négyzetméteresre bővül majd.

Hirdetés

Nemrég beköltöztek az utolsó bérlők is az Advance Towers a Váci úti irodafolyosón idén felépült első ütemébe és a második ütem építkezése is jól halad. A nyolc emeletes tornyokból álló Advance Towers a Futureal beruházásában valósul meg, a kivitelező a Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft. végzi el.

 

Már 1400-an dolgoznak az Advance Towers-ben

 

 

Az ingatlanfejlesztő sajtóközleményéből kiderül: miközben a 12 ezer négyzetméteres első épületben már 1400-an dolgoznak, az irodaközpont 8 ezer négyzetméteres második tömbje is szerkezetkész már, a bokrétaünnepséget is megtartották már.

 

Tetőkert is épül

 

 

A Paulinyi-Reith & Partners által tervezett Advance Tower modern üvegfelületeinek köszönhetően az új munkahelyeken is nagy lesz a természetes fény aránya. Az egész irodaházat okos megoldásokkal és fenntartható technológiákkal látják el. A létesítményben többek között decentralizált melegvíz-ellátás, intelligens öntözőrendszerrel szerelt tetőpark, valamint az alacsony kibocsátású hűtő-fűtőrendszer is lesz.

Az épület földszintjén vendéglátóhelyeket, a lobbijában pedig kávézót fognak majd kialakítani.

Mi épül?AngyalföldVáci útBudapestirodaPedrano-csoport

Hírlevél

Hirdetés